Leuk dat je bij de workshop was!

 

Zoals ik je beloofde, de sheets van de presentatie, je vindt ze onderaan de pagina.

Voor jouw gemak vind je alle informatie over de opleiding nog een keer, heb je vragen of opmerkingen, schroom niet contact op te nemen. 

Fijne avond!

Anatol

 

EEN RADICALE STAP IN JE LEVEN:

15-daagse PowerTrail

Grip op je leven, dat betekent nogal wat: je hebt je leven in de hand, je bepaalt zelf je richting en stuurt doelbewust op je doel af. Succes heeft niets met toeval te maken, je creëert zelf je succes. En ook je geluk heb je in eigen hand.  Natuurlijk, jij bepaalt niet altijd je omstandigheden, maar je kunt er in alle gevallen mee dealen. Jouw leven, jij bepaalt! Dat is voor ieder van ons weggelegd. Ook voor jou. 

Iedereen heeft zo zijn vragen. Ken ik mijn talenten eigenlijk wel? Gebruik ik ze wel optimaal? Haal ik alles wat er in mij zit wel naar boven? Hoe staat het met mijn sociale vaardigheden? Communiceer ik goed in elke omstandigheid? Wat doe ik met mijn intuïtie? Is mijn spiritualiteit wel goed ontwikkeld? Hoe klim ik hoger op mijn carrièreladder? Hoe word ik beter in leidinggeven?   

Misschien sta je wel op een keerpunt. En is het de hoogste tijd voor fundamentele verandering in je leven. Voor heldere keuzes. Tijd om je leven te leiden, your way. Doen wat je echt wilt en vooral nóóit meer doen wat je niet wilt. Hoog tijd om de manager te worden van je eigen persoonlijke en zakelijke succes. En hoog tijd om je geluk vast te pakken.

Tijd voor de 15-daagse PowerTrail van New Life University. In vijf lange weekends van ieder drie dagen krijg je stevig grip op je leven. Je haalt het beste uit je leven en je werk. Niet voor even, maar blijvend. 

Je krijgt een ander leven. De 15-daagse PowerTrail duurt 5 maanden, waarin je per maand een lang weekend van 3 dagen intensief bezig bent. De opleiding wordt gegeven in Benschop bij Utrecht.  Hieronder lees je uitgebreid waarin we je per weekend gaan onderdompelen.


 


INHOUD VAN DE 5 MODULES

MODULE 1 - WIE BEN IK?

De start van jouw ontwikkeling begint bij jezelf. Je leert je emoties en gedachten te sturen. Hierdoor krijg je meer gedaan. Door te oefenen met verschillende modellen leer je de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen denken, voelen en doen. Waarom reageer jij op een bepaalde manier en hoe kun je hiervoor kiezen? Je ontdekt wat voor jou de makkelijkste manier is om dingen gedaan te krijgen en wat geluk nu precies voor jou betekent. Daarnaast leer je omgaan met het onverwachte en het omdraaien van slechte gewoontes. Je krijgt werkelijk grip op je eigen gedrag, je eigen leven.

•    Wie ben ik?
•    Je talenten benutten
•    Waarden en overtuigingen
•    Balans, hoe doe je dat?
•    Alles over voeding
•    Spiritualiteit concreet maken

MODULE 2 - WAT WIL IK?

Failing to plan is planning to fail. Wat wil je nu precies? In deze module leer je met speciale technieken erachter te komen wat je precies wilt. Concreet, tastbaar, zodat je aan de slag kunt gaan om jouw materiële en immateriële doelen te verwezenlijken.

•    Wat is mijn droom? Wat wil ik echt?
•    Visualisatie
•    In actie komen en blijven
•    Success Modeling
•    Verhogen van zelfvertrouwen
•    Emoties en gedachten sturen

MODULE 3 - WAT VOEL IK?

Bereik een individu, bereik een groep. Je leert hoe jij jezelf succesvol kunt presenteren in een één-op-éénsituatie of voor een groep met mensen. Je leert om met een Public Speak je gehoor te kunnen beïnvloeden in plaats van alleen maar te zenden, zoals te vaak gebeurt. Door veel te oefenen, leer je technieken te gebruiken om meer impact te kunnen maken. Je leert wat jij kan doen om jouw verhaal en impact op een hoger niveau te brengen. Je krijgt hulp met het omgaan met onverwachte onderbrekingen of lastige mensen in de zaal. Na deze module ben je een krachtige spreker, of een krachtiger spreker dan je misschien nu al bent.  De eerste indruk die mensen van jou krijgen is vaak de belangrijkste!

•    Je charisma vergroten
•    Alles over persoonlijke styling
•    Een magneet worden
•    Je stemgebruik optimaliseren
•    Hoe maak je (sneller) carrière?
•    Attitude van de winnaar

MODULE 4 - WAT KAN IK?

De sleutel voor effectieve communicatie in je omgeving. Je leert alles op het gebied van invloed, overtuiging en motivatie. Je oefent met verschillende manieren om echt contact met mensen te maken en goede relaties te ontwikkelen. Via verschillende technieken ontdek jij hoe je een leider kunt zijn. In die positie leer je altijd te handelen uit een win-win-perspectief, het beste voor alle partijen. Je leert met verschillende communicatiemodellen te werken en merkt wat je kunt doen als mensen jou tegen je wil in trachten te beïnvloeden. Door deze module word je communicatief nog sterker en flexibeler.

•    Communicatie skills
•    Onderhandelen
•    Public Speaking
•    Hoe werk je samen?
•    Marketing en branding
•    Hoe krijg ik meer klanten?

MODULE 5 - WAT GEEF IK?

In deze module krijg je krachtige tools en inzichten aangereikt die je behulpzaam zijn bij het doorgeven van je kennis en kunde aan anderen. Je hoeft van beroep geen coach te zijn om de wereld om je heen sterker te maken. Je leert hoe je mensen kunt raken, inspireren en echt motiveren. Het geeft een enorme boost in je eigenwaarde en zelfvertrouwen wanneer je voldoening kunt halen uit het sterker maken van de mensen om je heen.

•    Coaching
•    Storytelling
•    De wereld om ons heen: trends
•    Waar liggen je kansen?
•    Jezelf adverteren
•    Relaties verbeteren


DATA (November 2018)

PowerTrail

MODULE - Wie ben ik?                2, 3, 4 november 2018
MODULE - Wat wil ik?                 23, 24, 25 november 2018
MODULE - Wat voel ik?               14, 15, 16 december 2018
MODULE - Wat kan ik?                11, 12, 13 januari 2019
MODULE - Wat geef ik?               1, 2, 3 februari 2019BEDRIJVEN

De helft van de deelnemers van PowerTrail krijgt de opleiding via het bedrijf waar ze voor werken. We hebben prachtige organisaties als klant.

We hebben duizenden particulieren getraind en velen uit het bedrijfsleven.

We hebben duizenden particulieren getraind en velen uit het bedrijfsleven.


ERVARING

Voor Guus Benning is het volgen van PowerTrail het startpunt geweest van zijn nieuwe leven: een eigen bedrijf met 4 vestigingen in 8 maanden en 40 man personeel. Bekijk zijn verhaal. 

 

Schelto Witsen Elias volgde bij ons PowerTrail. Sindsdien heeft hij een succesvolle carrière bij een groot internetbedrijf en maakt hij dromen waar met zijn band.

Ook Bianca van de Noort heeft PowerTrail gevolgd en vertelt over haar ervaringen.


INVESTERING

> Aftrekbaar van belasting
> Geen BTW
> 10% korting*

*bij direct betalen (geldt niet voor bedrijven, alleen voor particulieren en ZZP-ers)


ERVARINGEN

Carolien Velzeboer

 

 

”PowerTrail heeft me geleerd te leven in het NU, niet in het verleden en niet in de toekomst. Ik wil NU leven.  Dit en meer leerde ik, samen met een groep mensen met één gemeenschappelijk doel: persoonlijke ontwikkeling. Heerlijk, het was elke keer 3 dagen vakantie!”

Marijke Baden

 

 

 

“Ik heb al veel gedaan, maar de kennis in deze opleiding ontbrak nog. Door dit programma heb ik geleerd sneller veranderingen bij mezelf te bewerkstelligen, waardoor ik succesvoller ben en mijn doelen makkelijker bereik.”

 

Matthijs Kat

 

 

 

“Ik leerde dat je de beste resultaten krijgt door jezelf oorzakelijk te stellen aan ieder resultaat. Dat je geluk niet wordt bepaald door omstandigheden, maar door hoe je hiermee omgaat. Ik weet nu dat ik een ongelooflijke potentie heb. Geloven is zien, dromen mag.”

Griet Claeyé

 

 

 

“Communicatie, zelfontplooiing, zelfanalyse.... al jarenlang ben ik op zoek naar een manier om me hierin verder te ontwikkelen. New Life University heeft me tijdens PowerTrail de ogen geopend, zodat ik nu eindelijk gestart ben met een reis naar een (voor mij) nog waardevoller en mooier leven.
Ik heb zoveel geleerd... in zo weinig tijd! En vooral heb ik een bijzonder iemand leren kennen; mezelf. Dankjewel hiervoor!”

Edwin van Gerwen

 

 

 

"Ik heb zelf PowerTrail gevolgd. Een verrijkende ervaring en een leerzame periode. Alles over effectieve communicatie met anderen én met mezelf. Een integraal én kloppend geheel van body, mind, spirit en skills. Vele nieuwe inzichten, zowel vanuit de theorie en de praktijk als door het delen met elkaar. Heldere ‘to the point’ inzichten waar je direct mee aan de slag kunt én die dus ook direct effect sorteren!
Een voorbeeld van één van de vele inzichten is dat ‘alle communicatie zo goed is als de respons die je erop krijgt’. M.a.w. als iets niet overkomt bij de ander, ligt het niet aan de ander, maar aan mezelf (slik!). En de uitdaging is dat dan elke dag toe te passen: in het werk, thuis, met familie, vrienden... Kortom een andere, meer bewuste manier van leven. Een opleiding die ik iedereen aanraad, een uitstekende investering of eigenlijk meer: een blijvend ‘cadeau’ aan jezelf!”