NLP-logo.jpg

Anatol Kuschpeta is een internationaal gecertificeerd trainer van Neuro Linguïstisch Programmeren. Lees hier meer over Anatol.

NewLife_Screenshot_30.jpg

De 5 stappen naar een beter leven kennismakings-workshop

Je voelt dat je wel een stevige duw in je rug kunt gebruiken. Je wilt stappen zetten, doorgroeien, verder komen. In je persoonlijke leven. Maar misschien ook wel zakelijk. Hogerop klimmen, beter samen kunnen werken, beter leiding kunnen geven. Grip op je leven, in al zijn facetten, dat is wat je wilt. Dit is precies wat je nodig hebt: de 15-daagse PowerTrail. Een pittig programma, vijf weekenden, verspreid over vijf maanden. Zo heb je de tijd om wat je leert toe te passen in je eigen leven en direct veranderingen te maken.   

Neem gratis de proef op de som. Om je uitvoerig kennis te laten maken met de 15-daagse PowerTrail bieden we je een gratis workshop aan. In 2,5 uur tijd neemt Anatol Kuschpeta je mee naar de wereld van succes en geluk, van persoonlijke groei en zelfvertrouwen, van plezier in je werk en carrière-uitdagingen. Deze avond levert je al direct waardevolle inzichten en vaardigheden op. En het geeft je een heldere indruk van de waarde die de 15-daagse PowerTrail voor jou zal hebben. 

Schrijf je nu in en kom ervaren hoe je leven een verrassende wending kan gaan nemen.

bekend van:


Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

 

Wil jij een beter leven?
Schrijf je nu in
voor de gratis workshop


Een leven lang leren bij New Life University


Een beter leven, dat is wat New Life University jou biedt en waar wij sterk in zijn. Waarom? Omdat wij denken dat leren nooit stopt. “Stilstand is achteruitgang”. Onze missie is dat jij met meer skills en kennis, een beter en fijner leven krijgt. Hoe dit er ook uit ziet voor jou. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd bij ons kunt blijven leren.

Hoe werkt het?

De PowerTrail opleiding (15 dagen) wordt je jaarlijks meerdere malen aangeboden. Je koopt eenmalig een opleiding (Standaard, Deluxe, Premium) van bijvoorbeeld 2997 Euro. Wanneer je de opleiding een volgende keer wilt volgen (herhalen), betaal je slechts eten en drinken à 625 Euro. Zo kan je elk jaar 2 keer de PowerTrail opleiding volgen. Om dit te realiseren, hoef je enkel een mailtje te sturen naar info@newlifeuniversity.com.


NewLife_Screenshot_17.jpg
NewLife_Screenshot_6.jpg
NewLife_Screenshot_34.jpg

"Deze kennis helpt me om een betere vader, partner en leidinggevende te zijn! Ik was al tijden op zoek naar praktische hulpmiddelen. Anatol bracht ze me in sneltreinvaart bij!"

"Ik viel van de ene verbazing in de andere.... De stukjes van de puzzel vielen direct op hun plaats! "

"Een eye-opener! Ik dacht dat ik al aardig wat wist maar Anatol tilt mijn kennis en vaardigheden op een super niveau! "

 

Waar?

Oranje-Nassaustraat 31
3405 XJ Benschop (vlakbij Utrecht)
Nederland

Hoe laat?

19:00 - Ontvangst
19:30 - Start Workshop
22:00 - Afronding

 

 

Dit zijn onder andere onze klanten waarmee wij samenwerken.

logo_bedrijven website nlu.png

Copyright (C) 2017 New Life University - Alle rechten voorbehouden.