NewLife_Screenshot_30.jpg

Maak vrijblijvend kennis met PowerTrail
in de kennismakings-workshop

Als je op een kruispunt in je leven staat of je wilt groeien, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je elke dag een beetje beter wordt, dan groei je in een jaar gigantisch. Wij geloven niet in hieper-de-piep-hoera en quick-fixes. Waar wij wel in geloven zijn sterke vaardigheden en een opgeruimd gevoel, stabiele emoties en handige strategieën om te bereiken wat je wilt.

We hebben een programma ontwikkeld van 6 maanden waarin we gedurende vijf weekenden jou begeleiden naar antwoorden op levensvragen en effectieve vaardigheden aanleren. We noemen dit traject PowerTrail. .   

Neem gratis de proef op de som. Om je uitvoerig kennis te laten maken met de 15-daagse PowerTrail bieden we je een gratis workshop aan. In 2,5 uur tijd neemt Anatol Kuschpeta je mee naar de wereld van succes en geluk, van persoonlijke groei en zelfvertrouwen, van plezier in je werk en carrière-uitdagingen. Deze avond levert je al direct waardevolle inzichten en vaardigheden op. En het geeft je een heldere indruk van de waarde die de 15-daagse PowerTrail voor jou zal hebben. 

Schrijf je nu in en kom ervaren hoe je leven een verrassende wending kan gaan nemen.

bekend van:


Volg vrijblijvend
de workshop


Gratis Alumni programma
Entree-voor-het-leven

Een beter leven, dat is wat New Life University jou biedt en waar wij sterk in zijn. Waarom? Omdat wij denken dat leren nooit stopt. “Stilstand is achteruitgang”. Onze missie is dat jij met meer skills en kennis, een beter en fijner leven krijgt. Hoe dit er ook uit ziet voor jou. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd bij ons kunt blijven leren.

Hoe werkt het?

Je investeert eenmalig in het PowerTrail programma. Wanneer je de opleiding nog een keer wilt volgen, wanneer dan ook, betaal je slechts eten, drinken en administratiekosten à 625 Euro. Zo kan je de komenden jaren PowerTrail zoveel als je wilt volgen.


NewLife_Screenshot_17.jpg
NewLife_Screenshot_6.jpg
NewLife_Screenshot_34.jpg

"Deze kennis helpt me om een betere vader, partner en leidinggevende te zijn! Ik was al tijden op zoek naar praktische hulpmiddelen. Anatol bracht ze me in sneltreinvaart bij!"

"Ik viel van de ene verbazing in de andere.... De stukjes van de puzzel vielen direct op hun plaats! "

"Een eye-opener! Ik dacht dat ik al aardig wat wist maar Anatol tilt mijn kennis en vaardigheden op een super niveau! "

Anatol Kuschpeta is een internationaal gecertificeerd trainer van Neuro Linguïstisch Programmeren. Lees hier meer over Anatol.

 

Waar?

Oranje-Nassaustraat 31
3405 XJ Benschop (in de buurt van Utrecht)
Nederland

Hoe laat?

19:00 - Ontvangst
19:30 - Start Workshop
22:00 - Afronding

 

 

Dit zijn onder andere onze klanten waarmee wij samenwerken.

logo_bedrijven website nlu.png

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.