Leuk dat je bij de workshop was!

 

Zoals ik je beloofde, de sheets van de kennismakingsworkshop, je vindt ze onderaan de pagina.

Dank voor je komst en... Neem deel of maak reclame voor de opleiding PowerTrail:

Groet,

Anatol

15-daagse PowerTrail

Grip op je leven, dat betekent nogal wat: je hebt je leven in de hand, je bepaalt zelf je richting en stuurt doelbewust op je doel af. Succes heeft niets met toeval te maken, je creëert zelf je succes. En ook je geluk heb je in eigen hand.  Natuurlijk, jij bepaalt niet altijd je omstandigheden, maar je kunt er in alle gevallen mee dealen. Jouw leven, jij bepaalt! Dat is voor ieder van ons weggelegd. Ook voor jou. 

Iedereen heeft zo zijn vragen. Ken ik mijn talenten eigenlijk wel? Gebruik ik ze wel optimaal? Haal ik alles wat er in mij zit wel naar boven? Hoe staat het met mijn sociale vaardigheden? Communiceer ik goed in elke omstandigheid? Wat doe ik met mijn intuïtie? Is mijn spiritualiteit wel goed ontwikkeld? Hoe klim ik hoger op mijn carrièreladder? Hoe word ik beter in leidinggeven?   

Misschien sta je wel op een keerpunt. En is het de hoogste tijd voor fundamentele verandering in je leven. Voor heldere keuzes. Tijd om je leven te leiden, your way. Doen wat je echt wilt en vooral nóóit meer doen wat je niet wilt. Hoog tijd om de manager te worden van je eigen persoonlijke en zakelijke succes. En hoog tijd om je geluk vast te pakken.

Tijd voor de 15-daagse PowerTrail van New Life University. In vijf lange weekends van ieder drie dagen krijg je stevig grip op je leven. Je haalt het beste uit je leven en je werk. Niet voor even, maar blijvend. 

Je krijgt een ander leven. De 15-daagse PowerTrail duurt 5 maanden, waarin je per maand een lang weekend van 3 dagen intensief bezig bent. De opleiding wordt gegeven in Benschop bij Utrecht.  Hieronder lees je uitgebreid waarin we je per weekend gaan onderdompelen.


 

Copyright (C) 2017 New Life University - Alle rechten voorbehouden.