new life.jpg

POWERTRAIL:

START DE VOLGENDE FASE VAN JE LEVEN

Er komt een moment dat
je beseft ...

… er is meer, ik wil meer, ik mag meer, ik kan meer, ik kan beter, samen met fijne mensenEen beter leven, dat betekent nogal wat

Je hebt je leven in de hand, je bepaalt zelf je richting en stuurt doelbewust op je doel af. Succes heeft niets met toeval te maken, je creëert zelf je succes. En ook je geluk heb je in eigen hand. Natuurlijk, jij bepaalt niet altijd je omstandigheden, maar je kunt er in alle gevallen mee dealen. Jouw leven, jij bepaalt! Dat is voor ieder van ons weggelegd. Ook voor jou. 

Iedereen heeft zo zijn vragen

Ken ik mijn talenten eigenlijk wel? Gebruik ik ze wel optimaal? Haal ik alles wat er in mij zit wel naar boven? Hoe staat het met mijn sociale vaardigheden? Communiceer ik goed in elke omstandigheid? Wat doe ik met mijn intuïtie? Is mijn spiritualiteit wel goed ontwikkeld? Hoe klim ik hoger op mijn carrièreladder? Hoe word ik beter in leidinggeven?   

Misschien sta je wel op een kruispunt in je leven

En is het de hoogste tijd voor fundamentele verandering in je leven. Voor heldere keuzes. Tijd om je leven te leiden, your way. Doen wat je echt wilt en vooral nóóit meer doen wat je niet wilt. Hoog tijd om de manager te worden van je eigen persoonlijke en zakelijke succes. En hoog tijd om je geluk vast te pakken. 

Je krijgt een beter leven

De 15-daagse PowerTrail duurt 5 maanden, waarin je per maand een lang weekend van 3 dagen intensief bezig bent. De opleiding wordt gegeven in Benschop bij Utrecht.  Hieronder lees je uitgebreid waarin we je per weekend gaan onderdompelen.

Wij leveren maatwerk
of zit je liever tussen honderden of duizenden andere deelnemers?

Als je aan jezelf werkt wil je echte aandacht van een professional, de trainer. Show, entertainment en hype is leuk… maar wij zijn daar niet van. De trainer, Anatol, begeleidt en coacht je. De groep is veilig en voelt intiem. Hype is als een warm bad… als je eruit stapt koel je snel af. Wij geven je skills, die je net zoals fietsen nooit meer verleerd.

 

Dit is jouw PowerTrail:

 
 
Powertrail-infographic.png
 

 

Inhoud van de opleiding

Module 1: Wie ben ik

De start van jouw ontwikkeling begint bij jezelf. Je leert je emoties en gedachten te sturen. Hierdoor krijg je meer gedaan. Door te oefenen met verschillende modellen leer je de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen denken, voelen en doen. Waarom reageer jij op een bepaalde manier en hoe kun je hiervoor kiezen? Je ontdekt wat voor jou de makkelijkste manier is om dingen gedaan te krijgen en wat geluk nu precies voor jou betekent. Daarnaast leer je omgaan met het onverwachte en het omdraaien van slechte gewoontes. Je krijgt werkelijk grip op je eigen gedrag, je eigen leven.

Wie ben ik
Wat is mijn missie
Alles over voeding
Talenten ontdekken
Balans, hoe doe je dat
Waarden en overtuigingen
Spiritualiteit concreet maken

 

Module 2: Wat wil ik

Failing to plan is planning to fail. Wat wil je nu precies? In deze module leer je met speciale technieken erachter te komen wat je precies wilt. Concreet, tastbaar, zodat je aan de slag kunt gaan om jouw materiële en immateriële doelen te verwezenlijken.

Visualisatie
Wat wil ik echt
Success Modeling
Dromen (her)ontdekken
In actie komen en blijven
Verhogen van zelfvertrouwen
Emoties en gedachten sturen

 

Module 3: Wat voel ik

Bereik een individu, bereik een groep. Je leert hoe jij jezelf succesvol kunt presenteren in een één-op-één situatie of voor een groep met mensen. Je leert om met een Public Speak je gehoor te kunnen beïnvloeden in plaats van alleen maar te zenden, zoals te vaak gebeurt. Door veel te oefenen, leer je technieken te gebruiken om meer impact te kunnen maken. Je leert wat jij kan doen om jouw verhaal en impact op een hoger niveau te brengen. Je krijgt hulp met het omgaan met onverwachte onderbrekingen of lastige mensen in de zaal. Na deze module ben je een krachtige spreker, of een krachtigere spreker dan je misschien nu al bent.  De eerste indruk die mensen van jou krijgen is vaak de belangrijkste!

Charisma vergroten
Een magneet worden
Sneller carrière maken
Attitude van de winnaar
Terug in je gevoel komen
Stemgebruik optimaliseren
Alles over persoonlijke styling

Module 4: Wat kan ik

Leer de geheimen van beïnvloeden. Krijg de sleutels voor effectieve communicatie in je omgeving. Je leert alles op het gebied van invloed, overtuiging en motivatie. Je oefent met verschillende manieren om echt contact met mensen te maken en goede relaties te ontwikkelen. Via verschillende technieken ontdek jij hoe je een leider kunt zijn. In die positie leer je altijd te handelen uit een win-win-perspectief, het beste voor alle partijen. Je leert met verschillende communicatiemodellen te werken en merkt wat je kunt doen als mensen jou tegen je wil in trachten te beïnvloeden. Door deze module word je communicatief nog sterker en flexibeler.

Onderhandelen
Public Speaking
Hoe werk je samen
Communicatie skills
Marketing en branding
Hoe krijg ik meer klanten

Module 5: Wat geef ik

In deze module krijg je krachtige tools en inzichten aangereikt die je behulpzaam zijn bij het doorgeven van je kennis en kunde aan anderen. Je hoeft van beroep geen coach te zijn om de wereld om je heen sterker te maken. Je leert hoe je mensen kunt raken, inspireren en echt motiveren. Het geeft een enorme boost in je eigenwaarde en zelfvertrouwen wanneer je voldoening kunt halen uit het sterker maken van de mensen om je heen.

Coaching
Storytelling
Jezelf adverteren
Relaties verbeteren
Waar liggen je kansen
De wereld om ons heen: trends

Zij gingen je voor...

Entree voor het leven

 
Entreevoorhetleven.png
 

Leren stopt nooit en “Stilstand is achteruitgang”. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd bij ons kunt blijven leren; herhaal PowerTrail zo vaak als je wilt. Hoe werkt het?

De PowerTrail opleiding (15 dagen) wordt jaarlijks meerdere malen aangeboden. Je investeert éénmalig en wanneer je de opleiding nog keer wilt volgen (herhalen), betaal je alleen administratiekosten, eten en drinken à 625 Euro. Zo kan je de komende jaren elk jaar 2 keer de PowerTrail opleiding volgen. Je stuurt gewoon een mailtje en je bent van harte welkom: info@newlifeuniversity.com.

All inclusive:
Wedden dat gezond eten lekker is.
We hebben een eigen kok!

all_inclusive.png

Onze eigen kok maakt de heerlijkste gerechten. Alles wordt tijdens de opleidingsdagen zelf gemaakt in onze eigen keuken. Biologisch, vers en verantwoord. Hieronder een paar van onze gerechten die zo worden bereid dat IEDEREEN het lekker vindt… en dat weten we zeker omdat we al honderden mensen deze lekkernijen hebben voorgeschoteld.
PowerTrail is all inclusive: eten, drinken en snacks.

Ervaringen van PowerTrail deelnemers

Voor Guus Benning is het volgen van PowerTrail het startpunt geweest van een beter leven: een eigen bedrijf met 4 vestigingen in 8 maanden en 40 man personeel. Bekijk zijn verhaal. 

 

De trainer

857615_1056156837749445_3734846978190789502_o.jpg

Anatol is sinds 1995 trainer/coach en heeft tienduizenden mensen getraind. Hij begeleidt leden van Raden van Bestuur, directies en topmanagement van bedrijven. Anatol coacht mensen persoonlijk in 1 op 1 sessies, daarnaast werkt hij als coach voor TEDx sprekers. Een trainer die dagelijks doet wat hij traint.

Van de 15 dagen zal Anatol 14 dagen je trainer zijn in PowerTrail. De andere dag wordt verzorgd door een gastspreker die haar of zijn sporen heeft verdiend.

Anatol Kuschpeta is een internationaal gecertificeerd trainer van Neuro Linguïstisch Programmeren.

Meer over Anatol >>>

 
 

Vrijblijvend spreken met de trainer? Vraag nu een adviesgesprek aan!

 

Data PowerTrail

2019/2020

Module 1 - Wie ben ik? - 1, 2, 3 nov. 2019
Module 2 - Wat wil ik? - 29, 30, nov., 1 dec. 2019
Module 3 - Wat voel ik? - 13, 14, 15 dec. 2019
Module 4 - Wat kan ik? - 17, 18, 19 jan. 2020
Module 5 - Wat geef ik? - 7, 8, 9 feb. 2020

Mocht je een module of een paar dagen missen, dan bieden wij je de mogelijkheid om deze in te halen

Een investering in jouw toekomst

 
 
standaard.png
premium.png
 
 

Aftrekbaar van de belasting

Je hebt waarschijnlijk nog een meevaller. De kosten van onze opleiding kunnen vallen onder studiekosten voor een opleiding die je werk ten goede komen. Kijk of dit voor jou van toepassing is. Lees hier meer over bij de belastingdienst.

 

Niet goed, geld terug

90% van onze deelnemers komt via mond-tot-mond reclame. De reden hiervan is is omdat wij maatwerk leveren en er voor je zijn. Mocht je op wat voor manier dan ook tijdens de opleiding niet tevreden zijn, dan krijg je je geld terug. Je hebt dus geen risico.

 

Jouw werkgever laten betalen? Wij maken een vrijblijvende offerte voor je

Meer dan de helft van de deelnemers heeft de PowerTrail opleiding door zijn of haar werkgever laten betalen. Je kunt bij ons een offerte voor PowerTrail aanvragen, dat is geheel vrijblijvend.

INVESTEER IN JEZELF EN SCHRIJF JE NU IN

korting.png

10% EARLY BIRD KORTING?
BETAAL VOOR 1 OKTOBER 2019 *

 

* geldt niet voor bedrijven, geldt wel voor particulieren en ZZP-ers.

WAAR EN HOE LAAT

 

We hebben een mooie trainruimte in Benschop. Benschop ligt vlakbij Utrecht.

We starten elke dag om 10:00 en zijn klaar om 17:00.

Adres:
Oranje-Nassaustraat 31
3405 XJ Benschop
Nederland

 
dorpshuis.jpg

https://goo.gl/maps/DnrLwk9gMcBJXwZD6

Ons telefoonnummer:

06 1248 1147

MEER ERVARINGEN

image-asset.png

Carolien Velzeboer, Albert Heijn hoofdkantoor

”PowerTrail heeft me geleerd te leven in het NU, niet in het verleden en niet in de toekomst. Ik wil NU leven. Dit en meer leerde ik, samen met een groep mensen met één gemeenschappelijk doel: persoonlijke ontwikkeling. Heerlijk, het was elke keer 3 dagen vakantie!”

 
image-asset-1.png

Edwin van Gerwen, Rode Kruis

Een opleiding die ik iedereen aanraad, een uitstekende investering of eigenlijk meer: een blijvend ‘cadeau’ aan jezelf!” Een verrijkende ervaring en een leerzame periode. Een integraal én kloppend geheel van body, mind, spirit en skills. Vele nieuwe inzichten, zowel vanuit de theorie en de praktijk als door het delen met elkaar. Heldere ‘to the point’ inzichten waar je direct mee aan de slag kunt én die dus ook direct effect sorteren!

 
image-asset-2.png

Griet Claeyé, Marketing and Communication Specialist

“Communicatie, zelfontplooiing, zelfanalyse.... al jarenlang ben ik op zoek naar een manier om me hierin verder te ontwikkelen. New Life University heeft me tijdens PowerTrail de ogen geopend, zodat ik nu eindelijk gestart ben met een reis naar een (voor mij) nog waardevoller en mooier leven.
Ik heb zoveel geleerd... in zo weinig tijd! En vooral heb ik een bijzonder iemand leren kennen; mezelf. Dankjewel hiervoor!”

 
image-asset-3.png

Marijke Baden, ondernemer

“Ik heb al veel gedaan, maar de kennis in deze opleiding ontbrak nog. Door dit programma heb ik geleerd sneller veranderingen bij mezelf te bewerkstelligen, waardoor ik succesvoller ben en mijn doelen makkelijker bereik.”

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.