Module 1: Wie ben ik?

De start van jouw ontwikkeling begint bij jezelf. Je leert je emoties en gedachten te sturen. Hierdoor krijg je meer gedaan. Door te oefenen met verschillende modellen leer je de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen denken, voelen en doen. Waarom reageer jij op een bepaalde manier en hoe kun je hiervoor kiezen? Je ontdekt wat voor jou de makkelijkste manier is om dingen gedaan te krijgen en wat geluk nu precies voor jou betekent. Daarnaast leer je omgaan met het onverwachte en het omdraaien van slechte gewoontes. Je krijgt werkelijk grip op je eigen gedrag, je eigen leven.

Wie ben ik
Wat is mijn missie
Alles over voeding
Talenten ontdekken
Balans, hoe doe je dat
Waarden en overtuigingen
Spiritualiteit concreet maken

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.