Module 3: Wat voel ik?

Bereik een individu, bereik een groep. Je leert hoe jij jezelf succesvol kunt presenteren in een één-op-één situatie of voor een groep met mensen. Je leert om met een Public Speak je gehoor te kunnen beïnvloeden in plaats van alleen maar te zenden, zoals te vaak gebeurt. Door veel te oefenen, leer je technieken te gebruiken om meer impact te kunnen maken. Je leert wat jij kan doen om jouw verhaal en impact op een hoger niveau te brengen. Je krijgt hulp met het omgaan met onverwachte onderbrekingen of lastige mensen in de zaal. Na deze module ben je een krachtige spreker, of een krachtigere spreker dan je misschien nu al bent. De eerste indruk die mensen van jou krijgen is vaak de belangrijkste!

Charisma vergroten
Een magneet worden
Sneller carrière maken
Attitude van de winnaar
Terug in je gevoel komen
Stemgebruik optimaliseren
Alles over persoonlijke styling

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.