Module 4: Wat kan ik?

Leer de geheimen van beïnvloeden. Krijg de sleutels voor effectieve communicatie in je omgeving. Je leert alles op het gebied van invloed, overtuiging en motivatie. Je oefent met verschillende manieren om echt contact met mensen te maken en goede relaties te ontwikkelen. Via verschillende technieken ontdek jij hoe je een leider kunt zijn. In die positie leer je altijd te handelen uit een win-win-perspectief, het beste voor alle partijen. Je leert met verschillende communicatiemodellen te werken en merkt wat je kunt doen als mensen jou tegen je wil in trachten te beïnvloeden. Door deze module word je communicatief nog sterker en flexibeler.

Onderhandelen
Public Speaking
Hoe werk je samen
Communicatie skills
Marketing en branding
Hoe krijg ik meer klanten

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.