Module 1: Wie ben ik?

Module 1: Wie ben ik?

De start van jouw ontwikkeling begint bij jezelf. Je leert je emoties en gedachten te sturen. Hierdoor krijg je meer gedaan. Door te oefenen met verschillende modellen leer je de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen denken, voelen en doen. Waarom reageer jij op een bepaalde manier en hoe kun je hiervoor kiezen? Je ontdekt wat voor jou de makkelijkste manier is om dingen gedaan te krijgen en wat geluk nu precies voor jou betekent. Daarnaast leer je omgaan met het onverwachte en het omdraaien van slechte gewoontes. Je krijgt werkelijk grip op je eigen gedrag, je eigen leven.

Wie ben ik
Wat is mijn missie
Alles over voeding
Talenten ontdekken
Balans, hoe doe je dat
Waarden en overtuigingen
Spiritualiteit concreet maken

Module 2: Wat wil ik?

Module 2: Wat wil ik?

Failing to plan is planning to fail. Wat wil je nu precies? In deze module leer je met speciale technieken erachter te komen wat je precies wilt. Concreet, tastbaar, zodat je aan de slag kunt gaan om jouw materiële en immateriële doelen te verwezenlijken.

Visualisatie
Wat wil ik echt
Success Modeling
Dromen (her)ontdekken
In actie komen en blijven
Verhogen van zelfvertrouwen
Emoties en gedachten sturen

Module 3: Wat voel ik?

Module 3: Wat voel ik?

Bereik een individu, bereik een groep. Je leert hoe jij jezelf succesvol kunt presenteren in een één-op-één situatie of voor een groep met mensen. Je leert om met een Public Speak je gehoor te kunnen beïnvloeden in plaats van alleen maar te zenden, zoals te vaak gebeurt. Door veel te oefenen, leer je technieken te gebruiken om meer impact te kunnen maken. Je leert wat jij kan doen om jouw verhaal en impact op een hoger niveau te brengen. Je krijgt hulp met het omgaan met onverwachte onderbrekingen of lastige mensen in de zaal. Na deze module ben je een krachtige spreker, of een krachtigere spreker dan je misschien nu al bent. De eerste indruk die mensen van jou krijgen is vaak de belangrijkste!

Charisma vergroten
Een magneet worden
Sneller carrière maken
Attitude van de winnaar
Terug in je gevoel komen
Stemgebruik optimaliseren
Alles over persoonlijke styling

Module 4: Wat kan ik?

Module 4: Wat kan ik?

Leer de geheimen van beïnvloeden. Krijg de sleutels voor effectieve communicatie in je omgeving. Je leert alles op het gebied van invloed, overtuiging en motivatie. Je oefent met verschillende manieren om echt contact met mensen te maken en goede relaties te ontwikkelen. Via verschillende technieken ontdek jij hoe je een leider kunt zijn. In die positie leer je altijd te handelen uit een win-win-perspectief, het beste voor alle partijen. Je leert met verschillende communicatiemodellen te werken en merkt wat je kunt doen als mensen jou tegen je wil in trachten te beïnvloeden. Door deze module word je communicatief nog sterker en flexibeler.

Onderhandelen
Public Speaking
Hoe werk je samen
Communicatie skills
Marketing en branding
Hoe krijg ik meer klanten

Module 5: Wat geef ik?

Module 5: Wat geef ik?

In deze module krijg je krachtige tools en inzichten aangereikt die je behulpzaam zijn bij het doorgeven van je kennis en kunde aan anderen. Je hoeft van beroep geen coach te zijn om de wereld om je heen sterker te maken. Je leert hoe je mensen kunt raken, inspireren en echt motiveren. Het geeft een enorme boost in je eigenwaarde en zelfvertrouwen wanneer je voldoening kunt halen uit het sterker maken van de mensen om je heen.

Coaching
Storytelling
Jezelf adverteren
Relaties verbeteren
Waar liggen je kansen
De wereld om ons heen: trends

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.