powertrail module informatie


INHOUD VAN DE 5 MODULES

Module 1 - Wie ben ik?

De start van jouw ontwikkeling begint bij jezelf. Je leert je emoties en gedachten te sturen. Hierdoor krijg je meer gedaan. Door te oefenen met verschillende modellen leer je de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen denken, voelen en doen. Waarom reageer jij op een bepaalde manier en hoe kun je hiervoor kiezen? Je ontdekt wat voor jou de makkelijkste manier is om dingen gedaan te krijgen en wat geluk nu precies voor jou betekent. Daarnaast leer je omgaan met het onverwachte en het omdraaien van slechte gewoontes. Je krijgt werkelijk grip op je eigen gedrag, je eigen leven.

•    Wie ben ik?
•    Je talenten benutten
•    Waarden en overtuigingen
•    Balans, hoe doe je dat?
•    Alles over voeding
•    Spiritualiteit concreet maken

Module 2 - Wat wil ik?

Failing to plan is planning to fail. Wat wil je nu precies? In deze module leer je met speciale technieken erachter te komen wat je precies wilt. Concreet, tastbaar, zodat je aan de slag kunt gaan om jouw materiële en immateriële doelen te verwezenlijken.

•    Wat is mijn droom? Wat wil ik echt?
•    Visualisatie
•    In actie komen en blijven
•    Success Modeling
•    Verhogen van zelfvertrouwen
•    Emoties en gedachten sturen

Module 3 - WAT VOEL IK?

Bereik een individu, bereik een groep. Je leert hoe jij jezelf succesvol kunt presenteren in een één-op-één situatie of voor een groep met mensen. Je leert om met een Public Speak je gehoor te kunnen beïnvloeden in plaats van alleen maar te zenden, zoals te vaak gebeurt. Door veel te oefenen, leer je technieken te gebruiken om meer impact te kunnen maken. Je leert wat jij kan doen om jouw verhaal en impact op een hoger niveau te brengen. Je krijgt hulp met het omgaan met onverwachte onderbrekingen of lastige mensen in de zaal. Na deze module ben je een krachtige spreker, of een krachtigere spreker dan je misschien nu al bent.  De eerste indruk die mensen van jou krijgen is vaak de belangrijkste!

•    Je charisma vergroten
•    Alles over persoonlijke styling
•    Een magneet worden
•    Je stemgebruik optimaliseren
•    Hoe maak je (sneller) carrière?
•    Attitude van de winnaar

Module 4 - WAT KAN IK?

Leer de geheimen van beïnvloeden. Krijg de sleutels voor effectieve communicatie in je omgeving. Je leert alles op het gebied van invloed, overtuiging en motivatie. Je oefent met verschillende manieren om echt contact met mensen te maken en goede relaties te ontwikkelen. Via verschillende technieken ontdek jij hoe je een leider kunt zijn. In die positie leer je altijd te handelen uit een win-win-perspectief, het beste voor alle partijen. Je leert met verschillende communicatiemodellen te werken en merkt wat je kunt doen als mensen jou tegen je wil in trachten te beïnvloeden. Door deze module word je communicatief nog sterker en flexibeler.

•    Communicatie skills
•    Onderhandelen
•    Public Speaking
•    Hoe werk je samen?
•    Marketing en branding
•    Hoe krijg ik meer klanten?

Module 5 - WAT GEEF IK?

In deze module krijg je krachtige tools en inzichten aangereikt die je behulpzaam zijn bij het doorgeven van je kennis en kunde aan anderen. Je hoeft van beroep geen coach te zijn om de wereld om je heen sterker te maken. Je leert hoe je mensen kunt raken, inspireren en echt motiveren. Het geeft een enorme boost in je eigenwaarde en zelfvertrouwen wanneer je voldoening kunt halen uit het sterker maken van de mensen om je heen.

•    Coaching
•    Storytelling
•    De wereld om ons heen: trends
•    Waar liggen je kansen?
•    Jezelf adverteren
•    Relaties verbeteren


Een leven lang leren bij New Life University


Een beter leven, dat is wat New Life University jou biedt en waar wij sterk in zijn. Waarom? Omdat wij denken dat leren nooit stopt. “Stilstand is achteruitgang”. Onze missie is dat jij met meer skills en kennis, een beter en fijner leven krijgt. Hoe dit er ook uit ziet voor jou. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd bij ons kunt blijven leren. Hoe werkt dit?

De PowerTrail opleiding (15 dagen) wordt je jaarlijks meerde malen aangeboden. Je koopt eenmalig een opleiding (Standaard, Deluxe, Premium) van bijvoorbeeld 2997 Euro. Wanneer je de opleiding een volgende keer wilt volgen (herhalen), betaal je slechts eten en drinken à 625 Euro. Zo kan je elk jaar 2 keer de PowerTrail opleiding volgen. Om dit te realiseren, hoef je enkel een mailtje te sturen naar info@newlifeuniversity.com.
 


DATA

2018/2019

MODULE - Wie ben ik?                2, 3, 4 november 2018
MODULE - Wat wil ik?                 23, 24, 25 november 2018
MODULE - Wat voel ik?               14, 15, 16 december 2018
MODULE - Wat kan ik?                11, 12, 13 januari 2019
MODULE - Wat geef ik?                1, 2, 3 februari 2019

2019

MODULE - Wie ben ik?                8, 9, 10 maart 2019
MODULE - Wat wil ik?                 29, 30, 31 maart 2019
MODULE - Wat voel ik?               12, 13, 14 april 2019
MODULE - Wat kan ik?                24, 25, 26 mei 2019
MODULE - Wat geef ik?               21, 22, 23 juni 2019

2019/2020

MODULE - Wie ben ik?                1, 2, 3 november 2019
MODULE - Wat wil ik?                  29, 30, november, 1 december 2019
MODULE - Wat voel ik?               13, 14, 15 december 2019
MODULE - Wat kan ik?                 17, 18, 19 januari 2020
MODULE - Wat geef ik?               7, 8, 9 februari 2020


En wat nog meer?

De opleiding vereist geen vooropleiding, wel enthousiasme en inzet!

De studiebelasting is 15 dagen training (90 uur) en tussen de modules gemiddeld 1 dag aan zelf-oefening en lezen (32 uur). In totaal komt dit neer op 122 uren. 

Je krijgt toegang tot onze digitale bibliotheek (New Life Plaza) en je hoeft zelf geen extra studiemateriaal aan te schaffen. Na het met goed gevolg deelnemen aan de PowerTrail opleiding krijg je een deelname certificaat van New Life University, ondertekend door de trainer Anatol Kuschpeta.


een investering in je toekomst

prijzen.png

EARLY BIRD KORTING POWERTRAIL 2018
Betaal voor 15 oktober en ontvang 5% korting*

Aftrekbaar van belasting
 
* geldt niet voor bedrijven, geldt wel voor particulieren en ZZP-ers


Investeer in jezelf en schrijf je nu in:

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.


ERVARINGEN

Carolien Velzeboer

 


”PowerTrail heeft me geleerd te leven in het NU, niet in het verleden en niet in de toekomst. Ik wil NU leven.  Dit en meer leerde ik, samen met een groep mensen met één gemeenschappelijk doel: persoonlijke ontwikkeling. Heerlijk, het was elke keer 3 dagen vakantie!”

Marijke Baden

 

 

“Ik heb al veel gedaan, maar de kennis in deze opleiding ontbrak nog. Door dit programma heb ik geleerd sneller veranderingen bij mezelf te bewerkstelligen, waardoor ik succesvoller ben en mijn doelen makkelijker bereik.”

 

Matthijs Kat

 

 

“Ik leerde dat je de beste resultaten krijgt door jezelf oorzakelijk te stellen aan ieder resultaat. Dat je geluk niet wordt bepaald door omstandigheden, maar door hoe je hiermee omgaat. Ik weet nu dat ik een ongelooflijke potentie heb. Geloven is zien, dromen mag.”

Griet Claeyé

 

 

“Communicatie, zelfontplooiing, zelfanalyse.... al jarenlang ben ik op zoek naar een manier om me hierin verder te ontwikkelen. New Life University heeft me tijdens PowerTrail de ogen geopend, zodat ik nu eindelijk gestart ben met een reis naar een (voor mij) nog waardevoller en mooier leven.
Ik heb zoveel geleerd... in zo weinig tijd! En vooral heb ik een bijzonder iemand leren kennen; mezelf. Dankjewel hiervoor!”

Edwin van Gerwen

 

 

Ik heb zelf PowerTrail gevolgd. Een verrijkende ervaring en een leerzame periode. Alles over effectieve communicatie met anderen én met mezelf. Een integraal én kloppend geheel van body, mind, spirit en skills. Vele nieuwe inzichten, zowel vanuit de theorie en de praktijk als door het delen met elkaar. Heldere ‘to the point’ inzichten waar je direct mee aan de slag kunt én die dus ook direct effect sorteren!
Een voorbeeld van één van de vele inzichten is dat ‘alle communicatie zo goed is als de respons die je erop krijgt’. M.a.w. als iets niet overkomt bij de ander, ligt het niet aan de ander, maar aan mezelf (slik!). En de uitdaging is dat dan elke dag toe te passen: in het werk, thuis, met familie, vrienden... Kortom een andere, meer bewuste manier van leven. Een opleiding die ik iedereen aanraad, een uitstekende investering of eigenlijk meer: een blijvend ‘cadeau’ aan jezelf!”


BEDRIJVEN

Dit zijn onder andere onze klanten waarmee wij samenwerken.

We hebben duizenden particulieren getraind en velen uit het bedrijfsleven.
Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.