Geef ons 15 dagen en wij geven je de gebruiksaanwijzing voor een beter leven

En beter leven, dat betekent nogal wat: je hebt je leven in de hand, je bepaalt zelf je richting en stuurt doelbewust op je doel af. Succes heeft niets met toeval te maken, je creëert zelf je succes. En ook je geluk heb je in eigen hand.  Natuurlijk, jij bepaalt niet altijd je omstandigheden, maar je kunt er in alle gevallen mee dealen. Jouw leven, jij bepaalt! Dat is voor ieder van ons weggelegd. Ook voor jou. 

Iedereen heeft zo zijn vragen. Ken ik mijn talenten eigenlijk wel? Gebruik ik ze wel optimaal? Haal ik alles wat er in mij zit wel naar boven? Hoe staat het met mijn sociale vaardigheden? Communiceer ik goed in elke omstandigheid? Wat doe ik met mijn intuïtie? Is mijn spiritualiteit wel goed ontwikkeld? Hoe klim ik hoger op mijn carrièreladder? Hoe word ik beter in leidinggeven?   

Misschien sta je wel op een keerpunt. En is het de hoogste tijd voor fundamentele verandering in je leven. Voor heldere keuzes. Tijd om je leven te leiden, your way. Doen wat je echt wilt en vooral nóóit meer doen wat je niet wilt. Hoog tijd om de manager te worden van je eigen persoonlijke en zakelijke succes. En hoog tijd om je geluk vast te pakken.

Tijd voor de 15-daagse PowerTrail van New Life University. In vijf lange weekends van ieder drie dagen krijg je stevig grip op je leven. Je haalt het beste uit je leven en je werk. Niet voor even... blijvend. 

Je krijgt een beter leven. De 15-daagse PowerTrail duurt 5 maanden, waarin je per maand een lang weekend van 3 dagen intensief bezig bent. De opleiding wordt gegeven in Benschop bij Utrecht.  Hieronder lees je uitgebreid waarin we je per weekend gaan onderdompelen.


power trail, startpunt van een beter leven

Voor Guus Benning is het volgen van PowerTrail het startpunt geweest van een beter leven: een eigen bedrijf met 4 vestigingen in 8 maanden en 40 man personeel. Bekijk zijn verhaal. 


INHOUD VAN DE 5 MODULES

Voor alle informatie over de modules en de data van de PowerTrail opleiding, klik op de link hieronder.

PowerTrail Module Informatie >>


DE BESTe 15 DAAGSE INVESTERING VAN JE LEVEN. Luister naar mensen die je voorgingen.


een investering in je toekomst

prijzen.png

EARLY BIRD KORTING POWERTRAIL 2018

Betaal voor 15 oktober en ontvang 5% korting*

Aftrekbaar van belasting
 
* geldt niet voor bedrijven, geldt wel voor particulieren en ZZP-ers

WAAR EN HOE LAAT?

We hebben een mooie trainruimte in Benschop. Benschop ligt vlakbij Utrecht.

Adres:

Oranje-Nassaustraat 31
3405 XJ Benschop
Nederland

HOE LAAT?

10:00 - Start
17:00 - Afronding


Een leven lang leren bij New Life University


Een beter leven, dat is wat New Life University jou biedt en waar wij sterk in zijn. Waarom? Omdat wij denken dat leren nooit stopt. “Stilstand is achteruitgang”. Onze missie is dat jij met meer skills en kennis, een beter en fijner leven krijgt. Hoe dit er ook uit ziet voor jou. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd bij ons kunt blijven leren.

Hoe werkt het?

De PowerTrail opleiding (15 dagen) wordt je jaarlijks meerdere malen aangeboden. Je koopt eenmalig een opleiding (Standaard, Deluxe, Premium) van bijvoorbeeld 2997 Euro. Wanneer je de opleiding een volgende keer wilt volgen (herhalen), betaal je slechts eten en drinken à 625 Euro. Zo kan je elk jaar 2 keer de PowerTrail opleiding volgen. Om dit te realiseren, hoef je enkel een mailtje te sturen naar info@newlifeuniversity.com.

Anatol Kuschpeta is een internationaal gecertificeerd trainer van Neuro Linguïstisch Programmeren. Lees hier meer over Anatol.


Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Investeer in jezelf en schrijf je nu in:

DATA

2019/2020

MODULE - Wie ben ik?                1, 2, 3 november 2019
MODULE - Wat wil ik?                  29, 30, november, 1 december 2019
MODULE - Wat voel ik?               13, 14, 15 december 2019
MODULE - Wat kan ik?                 17, 18, 19 januari 2020
MODULE - Wat geef ik?               7, 8, 9 februari 2020

Jouw werkgever laten betalen? Vraag een offerte aan.


ERVARINGEN

Carolien Velzeboer

 


”PowerTrail heeft me geleerd te leven in het NU, niet in het verleden en niet in de toekomst. Ik wil NU leven.  Dit en meer leerde ik, samen met een groep mensen met één gemeenschappelijk doel: persoonlijke ontwikkeling. Heerlijk, het was elke keer 3 dagen vakantie!”

Marijke Baden

 

 

“Ik heb al veel gedaan, maar de kennis in deze opleiding ontbrak nog. Door dit programma heb ik geleerd sneller veranderingen bij mezelf te bewerkstelligen, waardoor ik succesvoller ben en mijn doelen makkelijker bereik.”

 

Matthijs Kat

 

 

“Ik leerde dat je de beste resultaten krijgt door jezelf oorzakelijk te stellen aan ieder resultaat. Dat je geluk niet wordt bepaald door omstandigheden, maar door hoe je hiermee omgaat. Ik weet nu dat ik een ongelooflijke potentie heb. Geloven is zien, dromen mag.”

Griet Claeyé

 

 

“Communicatie, zelfontplooiing, zelfanalyse.... al jarenlang ben ik op zoek naar een manier om me hierin verder te ontwikkelen. New Life University heeft me tijdens PowerTrail de ogen geopend, zodat ik nu eindelijk gestart ben met een reis naar een (voor mij) nog waardevoller en mooier leven.
Ik heb zoveel geleerd... in zo weinig tijd! En vooral heb ik een bijzonder iemand leren kennen; mezelf. Dankjewel hiervoor!”

Edwin van Gerwen

 

 

Ik heb zelf PowerTrail gevolgd. Een verrijkende ervaring en een leerzame periode. Alles over effectieve communicatie met anderen én met mezelf. Een integraal én kloppend geheel van body, mind, spirit en skills. Vele nieuwe inzichten, zowel vanuit de theorie en de praktijk als door het delen met elkaar. Heldere ‘to the point’ inzichten waar je direct mee aan de slag kunt én die dus ook direct effect sorteren!
Een voorbeeld van één van de vele inzichten is dat ‘alle communicatie zo goed is als de respons die je erop krijgt’. M.a.w. als iets niet overkomt bij de ander, ligt het niet aan de ander, maar aan mezelf (slik!). En de uitdaging is dat dan elke dag toe te passen: in het werk, thuis, met familie, vrienden... Kortom een andere, meer bewuste manier van leven. Een opleiding die ik iedereen aanraad, een uitstekende investering of eigenlijk meer: een blijvend ‘cadeau’ aan jezelf!”


BEDRIJVEN

Dit zijn onder andere onze klanten waarmee wij samenwerken.

We hebben duizenden particulieren getraind en velen uit het bedrijfsleven.
Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.