new life.jpg

Start hier de volgende fase van je leven

Powertrail

Er komt een moment dat je beseft…

… er is meer, ik wil meer, ik mag meer, ik kan meer, ik kan beter, samen met fijne mensen


Een beter leven, dat betekent nogal wat

Je hebt je leven in de hand, je bepaalt zelf je richting en stuurt doelbewust op je doel af. Succes heeft niets met toeval te maken, je creëert zelf je succes. En ook je geluk heb je in eigen hand. Natuurlijk, jij bepaalt niet altijd je omstandigheden, maar je kunt er in alle gevallen mee dealen. Jouw leven, jij bepaalt! Dat is voor ieder van ons weggelegd. Ook voor jou. 

Iedereen heeft zo zijn vragen

Ken ik mijn talenten eigenlijk wel? Gebruik ik ze wel optimaal? Haal ik alles wat er in mij zit wel naar boven? Hoe staat het met mijn sociale vaardigheden? Communiceer ik goed in elke omstandigheid? Wat doe ik met mijn intuïtie? Is mijn spiritualiteit wel goed ontwikkeld? Hoe klim ik hoger op mijn carrièreladder? Hoe word ik beter in leidinggeven?   

Misschien sta je wel op een kruispunt in je leven

En is het de hoogste tijd voor fundamentele verandering in je leven. Voor heldere keuzes. Tijd om je leven te leiden, your way. Doen wat je echt wilt en vooral nóóit meer doen wat je niet wilt. Hoog tijd om de manager te worden van je eigen persoonlijke en zakelijke succes. En hoog tijd om je geluk vast te pakken. 

Je krijgt een beter leven

De 15-daagse PowerTrail duurt 5 maanden, waarin je per maand een lang weekend van 3 dagen intensief bezig bent. De opleiding wordt gegeven in Benschop bij Utrecht.  Hieronder lees je uitgebreid waarin we je per weekend gaan onderdompelen.

GRATIS ADVIESGESPREK

Benieuwd of de PowerTrail iets voor jou is?

 
 

Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan met de trainer!

 

De weg naar succes

Dit is jouw PowerTrail:

 
 
Powertrail-infographic.png
 

DATA

2019/2020

Module 1 - Wie ben ik? - 1, 2, 3 nov. 2019
Module 2 - Wat wil ik? - 29, 30 nov., 1 dec. 2019
Module 3 - Wat voel ik? - 13, 14, 15 dec. 2019
Module 4 - Wat kan ik? - 17, 18, 19 jan. 2020
Module 5 - Wat geef ik? - 7, 8, 9 feb. 2020

Mocht je een module of een paar dagen missen, dan bieden wij je de mogelijkheid om deze in te halen

2020

Module 1 - Wie ben ik? - 6, 7 en 8 maart 2020
Module 2 - Wat wil ik? - 3, 4 en 5 april 2020
Module 3 - Wat voel ik? - 8, 9 en 10 mei 2020
Module 4 - Wat kan ik? - 5, 6 en 7 juni 2020
Module 5 - Wat geef ik? - 26, 27 en 28 juni 2020

INSCHRIJVEN

Een investering in jouw toekomst

 

Mis het niet, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 
 

10% EARLY BIRD KORTING?
BETAAL VOOR 1 OKTOBER 2019 *

 
 

* geldt niet voor bedrijven, geldt wel voor particulieren en ZZP-ers.

Geen verrassingen! Onze prijs is all-in; eten, drinken, training en certificaat

Niet goed, geld terug. We willen alleen tevreden klanten, dus als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug..

Gratis annuleren. Je kunt de dag voordat de opleiding start nog gratis annuleren.

zij gingen je voor

Ervaringen van PowerTrail deelnemers

Voor Guus Benning is het volgen van PowerTrail het startpunt geweest van een beter leven: een eigen bedrijf met 4 vestigingen in 8 maanden en 40 man personeel. Bekijk zijn verhaal. 

 

Entree voor het leven

Herhaal PowerTrail zo vaak als je wilt

 
Entreevoorhetleven.png
 

Leren stopt nooit en “Stilstand is achteruitgang”. Daarom zorgen wij ervoor dat je altijd bij ons kunt blijven leren. Hoe werkt het?

De PowerTrail opleiding (15 dagen) wordt jaarlijks meerdere malen aangeboden. Je investeert éénmalig en wanneer je de opleiding nog keer wilt volgen (herhalen), betaal je alleen administratiekosten, eten en drinken à 625 Euro. Zo kan je de komende jaren elk jaar 2 keer de PowerTrail opleiding volgen. Je stuurt gewoon een mailtje en je bent van harte welkom: info@newlifeuniversity.com.

all inclusive

We hebben een eigen kok!

all_inclusive.png

Wedden dat gezond eten lekker is!?

Onze eigen kok maakt de heerlijkste gerechten. Alles wordt tijdens de opleidingsdagen zelf gemaakt in onze eigen keuken. Biologisch, vers en verantwoord. Hieronder een paar van onze gerechten die zo worden bereid dat IEDEREEN het lekker vindt… en dat weten we zeker omdat we al honderden mensen deze lekkernijen hebben voorgeschoteld.
PowerTrail is all inclusive: eten, drinken en snacks.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk

Of zit je liever tussen honderden of duizenden andere deelnemers?

Als je aan jezelf werkt wil je echte aandacht van een professional, de trainer. Show, entertainment en hype is leuk… maar wij zijn daar niet van. De trainer, Anatol, begeleidt en coacht je. De groep is veilig en voelt intiem. Hype is als een warm bad… als je eruit stapt koel je snel af. Wij geven je skills, die je net zoals fietsen nooit meer verleerd.

 

DE trainer

Je wordt getraind door Anatol Kuschpeta

857615_1056156837749445_3734846978190789502_o.jpg

Anatol is sinds 1995 trainer/coach en heeft tienduizenden mensen getraind. Hij begeleidt leden van Raden van Bestuur, directies en topmanagement van bedrijven. Anatol coacht mensen persoonlijk in 1 op 1 sessies, daarnaast werkt hij als coach voor TEDx sprekers. Een trainer die dagelijks doet wat hij traint.

Van de 15 dagen zal Anatol 14 dagen je trainer zijn in PowerTrail. De andere dag wordt verzorgd door een gastspreker die haar of zijn sporen heeft verdiend.

Anatol Kuschpeta is een internationaal gecertificeerd trainer van Neuro Linguïstisch Programmeren.

Meer over Anatol >>>

Waar en hoe laat

 

We hebben een mooie trainruimte in Benschop. Benschop ligt vlakbij Utrecht.

We starten elke dag om 10:00 en zijn klaar om 17:00.

Adres:
Oranje-Nassaustraat 31
3405 XJ Benschop
Nederland

 
dorpshuis.jpg

https://goo.gl/maps/DnrLwk9gMcBJXwZD6

Ons telefoonnummer:

06 1248 1147

Meer ervaringen

image-asset.png

Carolien Velzeboer, Albert Heijn hoofdkantoor

”PowerTrail heeft me geleerd te leven in het NU, niet in het verleden en niet in de toekomst. Ik wil NU leven. Dit en meer leerde ik, samen met een groep mensen met één gemeenschappelijk doel: persoonlijke ontwikkeling. Heerlijk, het was elke keer 3 dagen vakantie!”

 
image-asset-1.png

Edwin van Gerwen, Rode Kruis

Een opleiding die ik iedereen aanraad, een uitstekende investering of eigenlijk meer: een blijvend ‘cadeau’ aan jezelf!” Een verrijkende ervaring en een leerzame periode. Een integraal én kloppend geheel van body, mind, spirit en skills. Vele nieuwe inzichten, zowel vanuit de theorie en de praktijk als door het delen met elkaar. Heldere ‘to the point’ inzichten waar je direct mee aan de slag kunt én die dus ook direct effect sorteren!

 
image-asset-2.png

Griet Claeyé, Marketing and Communication Specialist

“Communicatie, zelfontplooiing, zelfanalyse.... al jarenlang ben ik op zoek naar een manier om me hierin verder te ontwikkelen. New Life University heeft me tijdens PowerTrail de ogen geopend, zodat ik nu eindelijk gestart ben met een reis naar een (voor mij) nog waardevoller en mooier leven.
Ik heb zoveel geleerd... in zo weinig tijd! En vooral heb ik een bijzonder iemand leren kennen; mezelf. Dankjewel hiervoor!”

 
image-asset-3.png

Marijke Baden, ondernemer

“Ik heb al veel gedaan, maar de kennis in deze opleiding ontbrak nog. Door dit programma heb ik geleerd sneller veranderingen bij mezelf te bewerkstelligen, waardoor ik succesvoller ben en mijn doelen makkelijker bereik.”

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.