powernaps

PowerNaps kun je het beste beluisteren met een koptelefoon op. Zorg dat links en rechts van de koptelefoon op de juiste manier zijn geplaatst. Beluister deze PowerNaps niet in als je aan het verkeer deelneemt; luister ze wanneer je zit of ligt en niet gestoord kan worden.

new.jpg
phone.jpg
 
 
 

klaar voor

een beter leven?

 
 
 

WIL JE Meer vrijheid, gezondheid, succes, geluk en innerlijke rust?

 

wij geven je de handleiding:
de 5 stappen naar een beter leven

 

GRATIS KENNISMAKINGS-WORKSHOP

Neem gratis de proef op de som. Om je uitvoerig kennis te laten maken met de 15-daagse PowerTrail bieden we je een gratis workshop aan. Deze avond levert je al direct waardevolle inzichten en vaardigheden op. Zoals gezegd: kosteloos en vrijblijvend.

15-DAAGSE POWERTRAIL

Vijf weekenden van ieder drie dagen. Je leert het maximale uit je leven en je werk te bereiken. Niet voor even, maar blijvend. Je krijgt een beter leven. De 15-daagse PowerTrail duurt 5 maanden, waarin je per maand een lang weekend van 3 dagen intensief bezig bent.

03.jpg

EVEN BELLEN

We helpen je graag! Bel ons op en stel je vraag. Je kunt ook contact opnemen met Anatol, onze trainer. Maak een afspraak, vrijblijvend en hij belt je op. Geef ons maar aan wanneer je het best uitkomt en wij doen ons best om je dan te bereiken. Bel maar met: 06 12481147

Duizenden mensen hebben al een beter leven na het volgen van onze opleiding

 

ERVARINGEN

 

 

 

 

 

Copyright (C) 2017 New Life University - Alle rechten voorbehouden.