€997,00 EUR

Ben je al lid van onze community? Zo niet, kom er snel bij! Je krijgt direct gratis content, zoals boekentips, weetjes, werkboeken en meer!

Een account bestaat al met dit e-mailadres. Ben jij dit?

Aanmelden
6scx9urqrgi61nhy6vvm file

Masterclass Personal Development

Personal development begint met een investering in jezelf.

Wat je krijgt:

  • Totaal 12 dagen training: Body, Mind, Spirit, Skills
  • Toegang tot New Life Plaza

Wat mensen over ons zeggen:

Uit alle tips en adviezen die zijn langs gekomen, heb ik een aantal makkelijke in mijn leven geïmplementeerd. Daarnaast heb ik een mooi en inspirerend lijstje aan boeken, podcast, modellen/ tools waar ik de komende tijd mee verder ga.

Ron

De Masterclass Personal Development heeft mij nieuwe inzichten geboden, het verder helpen ontwikkelen van mijn skills en mij doen groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling. Door de Masterclass ben ik kritischer naar mij zelf gaan kijken. De interactie met een zeer inspirerende en deskundige coach en met een gemotiveerde groep is een prachtige ervaring die ik in mijn verdere leven meeneem. De Masterclass gun ik iedereen!

Marion

Wat een kennis. Wat een professional. Wat een ervaring. Wat een pro in communicatie en dan bedoel ik écht communiceren met mensen. Deze Masterclass heeft mij een enorme boost gegeven! Om nieuwe stappen te nemen in mijn leven. Om te doorleven dat actie cruciaal is om tot resultaten te komen. Om te beseffen dat je tijd nooit meer terug zult krijgen. En nog vele inzichten….

Daan

Ik heb een veel beter idee van wie ik ben, wat ik wil en welke dingen invloed hebben op mijn geluk. Mensen om mij heen zeggen dat ik meer rust, balans en zelfvertrouwen uitstraal en dat ervaar ik zelf ook zo.

Rinske

Ik ben dankbaar dat ik aan deze Masterclass heb mogen deelnemen, dankbaar dat ik mini stapjes hebben leren zetten naar mijn uiteindelijke doel, een flinke eyeopener met een lach en een traan! Prachtig om te ervaren hoe Anatol en coaches je skills en methodes leren op alle vlakken die hier op je eigen manier zo mooi bij aansluiten! Ik kan dan ook uit de grond van mijn hart zeggen dat dit een deur heeft geopend waar er nog vele zullen volgen, dankbaar dat ik deze ontdekkingsreis met zoveel fijne mensen in de groep heb mogen maken en nu elke ochtend wakker mag worden met een gevoel van Wauw!

Dagmar