"De trainer Anatol is een heel inspirerende man die volgens mij nog veel meer doet dan wat we denken dat hij doet. Hij weet mij elke keer weer 3 dagen lang moeiteloos te boeien waarna ik op zondagavond denk van: “Wat is de tijd snel gegaan en wat heb ik ontzettend veel geleerd dit weekend."
- Harm Ram

"Wat ik fijn vind is de afwisseling tussen theorie en praktijk, dat houd me scherp en bij de les. Aan het einde van de dag krijg je een herhaling op een manier die je niet vaak tegenkomt, hierdoor onthoud je veel meer. Het maakt me blij, Ik geniet er elke keer weer van! Het heeft me een veel ruimere blik gegeven en een gereedschapskist vol met mogelijkheden die ik zowel privé als zakelijk kan toepassen en het heeft me enorm geïnspireerd om met mezelf aan de slag te gaan. Ik leef het ook echt en ik merk dat het effect heeft, mensen ervaren mij anders. "
- Hedwig Cöhrs

"Ik ben een heleboel filters verloren waardoor de dingen niet meer zo hoeven te zijn als ik wil dat ze zijn. Ik geef er minder gevoel aan wanneer dat niet handig is, ik realiseer me dat ook dat ik mijn emoties beter onder bedwang kan houden. Ik heb echt wel wat trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, effectief werken, timemanagement zowel voor privé als in het kader van mijn werk. En deze training gaat in zijn uitwerking gewoon verder. Het heeft een dieper en langdurig effect. Het is echt dat wat je hier leert dat je dat daadwerkelijk integreert en niet iets is dat als stof aan je voorbij komt en na dagen of uren weer verdwijnt."
- Antigoni Schils
 
Screen Shot 2017-01-26 at 14.28.38.png

"Ik had het gevoel dat er veel meer in mij zit dan dat ik al ken en gebruik. Wat ik heb geleerd is dat je vooral moet doen waar je zin in hebt en wat jou leuk lijkt. Of je het nou goed of verkeerd doet, je krijgt toch wel commentaar. Dus doe wat je wilt doen en trek je niet al te veel aan van anderen."
- Florence Robin

"Ik heb een heleboel praktische tips gekregen die ik mijn dagelijkse leven kan gebruiken. Door een paar kleine aanpassingen te doen kan je een heel groot effect teweeg brengen. Die praktische insteek spreekt mij enorm aan. Daarnaast heb ik heel veel inzichten in mezelf gekregen."
- Edward Bonselaar

"Wat de opleiding mij het meest heeft gegeven is dat ik mijn zelfverzekerdheid terug heb gevonden en dat ik bewust ben geworden via ik nou werkelijk ben en dat ik daar trots op mag zijn."
- Ciska Kroondijk
 

"Mijn leven heeft nu veel meer betekenis, mijn communicatie is krachtiger. Ik snap mezelf beter, en ook hoe ik overkom op andere mensen. Ik begrijp de context beter, zowel in mijn gezin als op het werk. "
- Claudia Huiskes

"Ik vind New Life University een profesionele club met veel vooruitstrevendheid en mogelijkheden die ze in iedereen aanwakkeren. Ik heb meer mogelijkheden, keuzes en gereedschappen om daar mee verder te kunnen komen"
- Lester Mulder
Copyright (C) 2017 New Life University - Alle rechten voorbehouden.