NLP-logo.jpg

Anatol Kuschpeta is een internationaal gecertificeerd trainer van Neuro Linguïstisch Programmeren. Lees hier meer over Anatol.

In 3 dagen een meesterspreker:
3-daagse Masterclass spreken in het openbaar

Spreken in het openbaar, misschien slaak je een zucht... Het is maar weinig mensen gegeven om een boeiende presentatie te houden. Of om een groot gezelschap toe te spreken en te overtuigen. Hoe jaloers kijk je naar mensen die daar goed in zijn, die honderden en soms duizenden toehoorders lange tijd onophoudelijk kunnen boeien. En hoe erg is het om mensen soms te zien hannesen terwijl je maar één ding denkt: hoe lang nog?

Als je stappen wilt zetten in je carrière is spreken in het openbaar van groot belang. Dat is soms nodig om een boodschap over te brengen of op een overtuigende manier je product of dienst te presenteren of verkopen. De 3-daagse Masterclass ‘Spreken In Het Openbaar’ gaat je daarbij helpen. Drie dagen intensief trainen, drie dagen op weg naar dat wat je zo graag wilt zijn: meesterspreker! 

Voor wie is deze Masterclass bedoeld? In wezen voor iedereen die op het gebied van ‘spreken in het openbaar’ uitgedaagd wordt het beste uit zichzelf te halen. Die zichzelf maar wat graag wil verbeteren in het bereiken en boeien van een publiek. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor trainers en mensen die sowieso vaak voor groepen spreken. 

Je leert de essenties die je tot een meesterspreker maken. In drie dagen leer je hoe je jezelf goed presenteert en hoe je indruk maakt op je publiek. Je wordt actief op verschillende locaties getraind, je wordt getriggerd op cognitief niveau en ook aangespoord om echt actie te ondernemen. Je leert je comfortzone te verlaten en je zelfvertrouwen op te peppen. Je leert wat essentieel is voor een meesterspreker: lichaamstaal, intonatie, presentatietechnieken, omgaan met stress, storytelling en nog veel meer. Met zijn 20 jaar ervaring brengt meesterspreker en –trainer Anatol Kuschpèta je de skills bij om met kracht en overtuiging je publiek te bereiken. Onderdelen van de training zijn o.a.:

•    Overwin je angst voor spreken in het openbaar
•    Multi-level communicatie
•    De juiste kleding voor je publiek
•    De drie belangrijkste vaardigheden van een spreker
•    De kracht van Storytelling
•    Powerpoint- of Keynotepresentaties maken met impact
•    Je charisma vergroten
•    Stem-training
•    Tips over technische hulpmiddelen

Wanneer?

Dag 1 (zaterdag 10 november 2018/ 10:00-17:00)  -  Essentials Openbaar Spreken
Dag 2 (zondag 11 november 2018 / 10:00-17:00)  -  Beïnvloedend presenteren
Dag 3 (zaterdag 1 december 2018 / 10:00-17:00)  -  Next level communicatie

Waar?

We gaan je op verschillende locaties trainen: in een hotel, in een grote zaal en in een kleine zaal. Je gaat leren om goed te presteren in verschillende settings. De locaties zijn in en rondom Utrecht.

Anatol Kuschpeta   , spreker sinds 1993


Anatol Kuschpeta, spreker sinds 1993


Voor wie?

Het belangrijkste ingrediënt voor de Masterclass is de honger die je hebt jezelf te verbeteren om een publiek te bereiken. Leer hoe je jezelf goed presenteert en indruk maakt. Binnen organisaties wordt het steeds belangrijker om goed te presteren als je voor een groep staat. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor trainers en mensen die vaak voor groepen spreken. Je wilt graag uitgedaagd worden om op dit gebied het beste uit jezelf te halen.

New Life University organiseert trainingen, workshops en master classes


New Life University organiseert trainingen, workshops en master classes

Wat ga je leren?

In 3 dagen word je klaargestoomd om op hoger niveau je skills te ontwikkelen. Je wordt op verschillende locaties getraind, getriggerd op cognitief niveau en ook aangespoord om echt actie te ondernemen. We dagen je uit om je comfortzone en zelfvertrouwen te vergroten. Een actief programma dus.  

Tijdens deze 3-daagse Masterclass Spreken in het Openbaar leer je in sneltreinvaart de essentiële onderdelen die je tot een meesterspreker maken: lichaamstaal, intonatie, presentatietechnieken, omgaan met stress, storytelling en nog veel meer. Anatol Kuschpèta neemt je mee in zijn Masterclass Spreken in het Openbaar en leert je de skills om in je kracht te komen om publiek te bereiken. Leer van zijn meer dan 20 jaar ervaring.

  • Overwin je angst voor spreken in het openbaar

  • Multilevel communicatie

  • De juiste kleding voor je publiek

  • De drie belangrijkste vaardigheden van een spreker

  • De kracht van Storytelling

  • Maak Powerpoint of Keynote presentaties met impact

  • Vergroot je charisma

  • Stem-training

  • Tips over technische hulpmiddelen


Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

ONTWIKKEL DEZE ESSENTIËLE VAARDIGHEID VAN DE KOMENDE JAREN, SCHRIJF JE NU IN VOOR DE MASTERCLASS


5-stars.jpg

Bedrijven

Dit zijn onder andere onze klanten waarmee wij samenwerken.

We hebben duizenden particulieren getraind en velen uit het bedrijfsleven.

Rabobank Nederland gaf in 2015 een 10 aan Anatol Kuschpeta als trainer van hun directieleden.


Hans Willemse
Former CIO, Koninklijke Ahold:

"Effective communication is not about what you say. It is about what the audience hears. And not only that, it is about what part of your message sticks and what the audience can effectively do with it after they have left the room. There are not that many people who understand this. There are even less who master this. Anatol Kuschpeta is one of the few I know.

I have worked with Anatol in many different settings. Ranging from personal coaching to 250+ people training. Anatol opens the mind of his audience. Communicates on multiple levels. Conscious and subconscious. Anatol has made a lasting impact on our organisation and our associates."

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.