New Life University

Het team

New Life University is een platform van mensen die uitblinken op een bepaald gebied. Daar kun jij zo op inpluggen. Je leert van de besten. Een omgeving die bruist van enthousiaste en betrokken mensen die jou de kennis en skills geven.

We trainen over onderwerpen die je aanspreken: van je passie (terug)vinden tot het bereiken van je doelen, van intuïtie tot spiritualiteit, van topcommunicatie tot carrière maken, van zelfvertrouwen tot public speaking, van je gezondheid tot maatschappelijke betrokkenheid. Je vindt bij ons altijd een mix tussen de pijlers: body, mind, spirit en skills. Want alleen een balans hiertussen zorgt voor lange termijn succes. Wat succes ook voor jou betekent.

We zijn geen echte Universiteit, maar we vinden de dingen die we je leren zo belangrijk dat we met een knipoog het de Universiteit van het leven noemen. Je leert bij ons dingen die je eigenlijk op school had willen kunnen leren.

Volg onze gratis introductieworkshop >>

Robin

Chief Producer Multimedia

"Na de opleiding Mediatechnologie op de Hogeschool Utrecht ben ik afgestudeerd met minor Audio/Video broadcasting en major Interactive Media Products. 

Na mijn oriënterende stage bij New Life University ben ik hier fulltime gaan werken. Mijn werkzaamheden zijn filmen, monteren en implementeren van nieuwe multimediatechnieken. In de praktijk sta ik vaak in de rol van regisseur.

Ik krijg energie van samenwerken en mooie dingen maken. Mooie shots maken en tijdens de montage een gevoel in een film krijg d.m.v. timing en de juiste shots (beweging, beeld) op de muziek leggen vind ik erg leuk.

Waar ik blij van word: mensen om me heen, spelletje doen, gezelligheid, familie, fitness, voetbal en gamen.

Mijn passie: continu groeien en me optrekken aan mensen/producten die goed zijn."

Hella

Chief Hospitality

"Ik ben verantwoordelijk voor de Masterclass. Samen met het team zorg ik ervoor dat je een heerlijke tijd hebt. We verzorgen elke keer een biologische lunch van verse producten. We laten je zien en proeven dat biologisch en verantwoordelijk super lekker is en makkelijk.

Daarnaast ben ik visagist en vind het een kick om je niet alleen van binnen mooier te maken, maar ook van buiten."

Genia

Chief Finance & Planning

"Achter de schermen regel ik de planning en financiën van het bedrijf. Als je Anatol belt, dan krijg je mij aan de lijn. Mijn grote passies zijn tuinen, reizen en mijn honden. New Life University is een bijzonder bedrijf en ik vind het cool dat we duizenden mensen hebben begeleid en getraind. Voor het bedijfsleven ben ik het aanspreekpunt."

 Anatol

Chief Changing Lives

Anatol Kuschpeta: "Aangezien het niet mijn sterkste kant is om breedvoerig over mijzelf te praten heb ik iemand die mij goed kent gevraagd mij en mijn leven te schetsen."

Zijn uitzonderlijke naam erfde hij van zijn vader, die afkomstig was uit Oekraïne. Vroeger wilde hij chirurg worden, maar zijn gevoel stuurde hem uiteindelijk het pad op van coaching en training. En dat vakgebied zit hem als een zorgvuldig gesneden maatpak. Zijn drive, geestdrift en sterke wil om dingen te bereiken werken aanstekelijk. Hij durft, dat bewijst hij zijn hele leven al. Hij zei bijvoorbeeld tot drie keer toe zijn baan op, zonder dat er een nieuwe in het verschiet lag. Heeft zekerheden ingeruild voor ervaringen, heeft de wereld bereisd om zo een glimp op te kunnen vangen van de dingen die mensen bezighouden en bewegen. Dat wat hij anderen voorhoudt, brengt hijzelf zo succesvol in praktijk: volg je hart, doe het!

Anatol houdt van mensen, ongeacht wie ze zijn of wat ze doen. Hij heeft de gave om op alle niveaus diepgaand contact te maken. Kinderen, pubers, captains of industry, ouders, mensen van de straat, het maakt niet uit. Zij vormen samen immers dat wat we noemen ‘het leven’, en juist dat is de kern van zijn hartstocht. Hoewel Anatol een begenadigd mens is, kent hij ook tegenslagen. De manier waarop hij daarmee omgaat, de mentale kracht, zijn onstuitbare positieve, oplossingsgerichte attitude en zijn bereidheid om van alles en iedereen te leren, zijn opmerkelijk te noemen.

In 1999 richtte hij de University of Life op, inmiddels omgedoopt tot New Life University. Deze naam drukt beter uit waar hij voor staat, wat hij anderen zo gunt en wat hij ze ook daadwerkelijk weet te geven:
a New Life, een Nieuw Leven.

Al meer dan 27 jaar coacht en traint hij mensen, zowel particulier als zakelijk, zowel individueel als in groepsverband. Velen heeft hij al op weg geholpen naar een fijner, gelukkiger leven. Mensen met angsten en fobieën, met verdriet, burn-out, ziekte, onrust, ontevredenheid. Ook zakenmensen, die meer uit zichzelf willen halen, willen excelleren. Of professionals die klem zitten in hun werk, die als het ware overlopen, die beter willen leren managen en hun tijd beter willen besteden.

Wil jij ook getraind worden door Anatol, dan is de Masterclass Personal Development iets voor jou. Klik hier voor meer informatie >>.

Anatol Kuschpeta is een internationaal gecertificeerd trainer van Neuro Linguïstisch Programmeren.

 

Wat doen we?

Je kunt bij ons terecht voor 1-daagse en meerdaagse leertrajecten. Zoek je persoonlijke coaching of leer je liever in een groep? Door middel van workshops, trainingen, opleidingen, coaching en evenementen bieden we je een vorm aan die bij je past. 

Hoe doen we dat?

Je leert razendsnel, want wij hebben het voorwerk voor je gedaan. Je vindt bij ons de nieuwste kennis die echt werkt. Concreet en gebundeld. Bovendien maken we gebruik van snelleertechnieken en een audio-visuele beleving, zodat je ook op onbewust niveau grote stappen voorwaarts maakt. 

Voor wie?

Voor wie? Voor mensen zoals jij en ik. Jong en oud. Van student tot ondernemer, van huisvrouw tot manager, van medewerker tot directielid. 

Bedrijfsleven

New Life University is ook actief in het bedrijfsleven.
Vanuit dezelfde visie, maar dan in een zakelijke context. We organiseren voor bedrijven kleine en zeer grote events. One-stop-shop en op maat. We coachen de sprekers die op het podium gaan en schrijven en maken zelfs hun presentaties.

Daarnaast is Anatol Kuschpeta een veel gevraagd coach voor leden van Raden van Bestuur, directies en topmanagement.

Volg onze gratis introductieworkshop >>
Terug naar de homepage