ervaringen

Al duizenden mensen hebben de opleiding gevolgd. Zij kunnen jou veel beter vertellen wat ze door middel van de opleiding hebben bereikt dan welke "pakkende marketing tekst" dan ook. Op deze pagina vind je verschillende videos waarin deelnemers hun ervaring delen, sommige hebben we zelf opgenomen, sommige hebben de deelnemers zelf ingestuurd. Mocht je na het zien van deze ervaringen nog vragen hebben, kom dan naar een gratis kennismakingsworkshop of stuur ons een mail

 

Ans Mulders is specialist ouderen geneeskunde en medisch adviseur. Sinds de opleiding is haar leven enorm veranderd.

"Zonder de opleiding zou mijn leven er heel anders hebben uitgezien, ik heb nu veel meer plezier en ben altijd opzoek naar de win-win"

Guus Benning is mede oprichter van Juice Brothers. Dankzij de opleiding heeft Guus de focus gekregen om van zijn bedrijf een enorm succes te maken.

"Wat ik heel gaaf vind is dat Anatol alles heel toepasbaar maakt, zo krijg je praktische tips voor de omgang met mensen, hoe je jezelf presenteert, en hoe je jouw doelen zo tastbaar maakt dat je ze kan bereiken."
 

Han Joling is milieukundig adviseur. Han durft zijn dromen weer na te jagen en is regisseur van zijn leven geworden.

"Ik zat vast in mijn werk, het beviel wel maar er zat geen leven meer in, ik leefde het leven zoals het langs kwam. Nu maak ik zelf bewuste keuzes en ben ik mijn dromen weer actief aan het najagen."

Bianca van der Noort is HR manager. Bianca heeft een super leuke tijd gehad, en zoveel prachtige bagage gekregen die ze de rest van haar leven meeneemt.

"Toen ik die eerste zondag naar huis ging had ik vleugels. Ik heb een onwijs leuke tijd gehad, ben ongeloefelijk in beweging gekomen, heb super leuke mensen ontmoet. Voor mij heel erg waardevol."
 

Relinde Hultink is lerares. Feel the fear and do it anyway, dat heeft een grote verbetering in haar leven gebracht.

"Ontspannen, makkelijk contact met mensen. Één van de beste dingen die ik ooit gedaan heb. Ik heb daar zo veel geleerd over mezelf, over andere mensen en hoe ik een beter contact kan krijgen."

Schelto Witsen-Elias werkt bij een groot internetbedrijf. Schelto doet tegenwoordig gewoon wat hij leuk vind en ziet geen problemen meer.

" Mijn angst is minder geworden om voor grote publieken op te treden en ik denk lichter na over het leven waardoor mijn leven leuker en makkelijk stuurbaar is.
Dat is fantastisch om mee te maken."
 

Martijn van Kesteren is auteur en heeft een eigen marketing advies brueau. Martijn wilde zich graag verder ontwikkelen en nieuwe mensen leren kennen.

"Als ik mijn leven vergelijk voor en na de opleiding denk ik dat ik een stuk effectiever ben geworden, nog beter van mijn tijd gebruik maak, beter kan communiceren en ik ben meer zelf bewuster geworden, ik weet waar ik heen wil en hoe ik daar kan komen. "

Karleen Wijsman is systeemontwikkelaar. Karleen wist niet precies wat ze wilde, met haar werk en haar leven.

" Deze opleiding heeft me echt geholpen om stappen te durven zetten. Door dingen toch te doen die je heel eng vind ga je op elk gebied van je leven groeien en durf je meer. Ook heb ik mijn voedingspatroon aangepast waardoor ik veel meer energie heb. Je krijgt heel veel inzichten, echt een verandering van hoe je in het leven staat, en dan zo concreet gebracht met oefening en verhalen dat je er zelf mee verder kan."
 
 

"De trainer Anatol is een heel inspirerende man die volgens mij nog veel meer doet dan wat we denken dat hij doet. Hij weet mij elke keer weer 3 dagen lang moeiteloos te boeien waarna ik op zondagavond denk van: “Wat is de tijd snel gegaan en wat heb ik ontzettend veel geleerd dit weekend."
- Harm Ram

"Wat ik fijn vind is de afwisseling tussen theorie en praktijk, dat houd me scherp en bij de les. Aan het einde van de dag krijg je een herhaling op een manier die je niet vaak tegenkomt, hierdoor onthoud je veel meer. Het maakt me blij, Ik geniet er elke keer weer van! Het heeft me een veel ruimere blik gegeven en een gereedschapskist vol met mogelijkheden die ik zowel privé als zakelijk kan toepassen en het heeft me enorm geïnspireerd om met mezelf aan de slag te gaan. Ik leef het ook echt en ik merk dat het effect heeft, mensen ervaren mij anders. "
- Hedwig Cöhrs

"Ik ben een heleboel filters verloren waardoor de dingen niet meer zo hoeven te zijn als ik wil dat ze zijn. Ik geef er minder gevoel aan wanneer dat niet handig is, ik realiseer me dat ook dat ik mijn emoties beter onder bedwang kan houden. Ik heb echt wel wat trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, effectief werken, timemanagement zowel voor privé als in het kader van mijn werk. En deze training gaat in zijn uitwerking gewoon verder. Het heeft een dieper en langdurig effect. Het is echt dat wat je hier leert dat je dat daadwerkelijk integreert en niet iets is dat als stof aan je voorbij komt en na dagen of uren weer verdwijnt."
- Antigoni Schils
 
Screen Shot 2017-01-26 at 14.28.38.png

"Ik had het gevoel dat er veel meer in mij zit dan dat ik al ken en gebruik. Wat ik heb geleerd is dat je vooral moet doen waar je zin in hebt en wat jou leuk lijkt. Of je het nou goed of verkeerd doet, je krijgt toch wel commentaar. Dus doe wat je wilt doen en trek je niet al te veel aan van anderen."
- Florence Robin

"Ik heb een heleboel praktische tips gekregen die ik mijn dagelijkse leven kan gebruiken. Door een paar kleine aanpassingen te doen kan je een heel groot effect teweeg brengen. Die praktische insteek spreekt mij enorm aan. Daarnaast heb ik heel veel inzichten in mezelf gekregen."
- Edward Bonselaar

"Wat de opleiding mij het meest heeft gegeven is dat ik mijn zelfverzekerdheid terug heb gevonden en dat ik bewust ben geworden via ik nou werkelijk ben en dat ik daar trots op mag zijn."
- Ciska Kroondijk
 

"Mijn leven heeft nu veel meer betekenis, mijn communicatie is krachtiger. Ik snap mezelf beter, en ook hoe ik overkom op andere mensen. Ik begrijp de context beter, zowel in mijn gezin als op het werk. "
- Claudia Huiskes

"Ik vind New Life University een profesionele club met veel vooruitstrevendheid en mogelijkheden die ze in iedereen aanwakkeren. Ik heb meer mogelijkheden, keuzes en gereedschappen om daar mee verder te kunnen komen"
- Lester Mulder
Copyright (C) 2017 New Life University - Alle rechten voorbehouden.