In deze video vertelt een aantal deelnemers over hun ervaringen met de opleiding.griet_claeye.jpg

Griet Claeye - Projectcoördinator DSM
"Communicatie, zelfontplooiing, zelfanalyse.... al jarenlang ben ik op zoek naar een manier om me hierin verder te ontwikkelen, om mezelf eerst beter te leren kennen en van daaruit me verder te ontplooien. New Life University heeft me tijdens PowerTrail de ogen geopend, zodat ik nu eindelijk gestart ben met een reis naar een (voor mij) nog waardevoller en mooier leven. Lees verder >> 


Ewin van Gerwen - Directeur HR Nederlandse Rode Kruis
"Een verrijkende ervaring en een leerzame periode. Alles over effectieve communicatie met anderen én met mezelf. Een integraal én kloppend geheel van body, mind, spirit en skills. Vele nieuwe inzichten, zowel vanuit de theorie en de praktijk als door het delen met elkaar. Heldere 'to the point' inzichten waar je direct mee aan de slag kunt én die dus ook direct effect sorteren! Lees verder >> 

edwin_van_gerwen.jpg

Marijke Baden - Jurist
“Ik heb al veel gedaan, maar de kennis in deze opleiding ontbrak nog. Door dit programma heb ik geleerd sneller veranderingen bij mezelf te bewerkstelligen, waardoor ik succesvoller ben en mijn doelen makkelijker bereik.”


Mathijs Kat - Ondernemer
“Ik leerde dat je de beste resultaten krijgt door jezelf oorzakelijk te stellen aan ieder resultaat. Dat je geluk niet wordt bepaald door omstandigheden, maar door hoe je hiermee omgaat. Ik weet nu dat ik een ongelooflijke potentie heb. Geloven is zien, dromen mag.”


Caroline Velzeboer - HR Business Partner Albert Heijn
"PowerTrail heeft me geleerd te leven in het NU, niet in het verleden en niet in de toekomst. Ik wil NU leven.  Dit en meer leerde ik, samen met een groep mensen met één gemeenschappelijk doel: persoonlijke ontwikkeling. Heerlijk, het was elke keer 3 dagen vakantie!."


 
Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.