1023

Zij kunnen jou veel beter vertellen wat ze door middel van de opleiding hebben bereikt dan welke "pakkende marketing tekst" dan ook.

 
 

Ans Mulders

Specialist ouderengeneeskunde en medisch adviseur

Sinds de opleiding is haar het leven van Ans enorm veranderd.

"Zonder de opleiding zou mijn leven er heel anders hebben uitgezien, ik heb nu veel meer plezier en ben altijd opzoek naar de win-win"

GUUS BENNING

Mede-oprichter Juice Brothers

Dankzij de opleiding heeft Guus de focus gekregen om van zijn bedrijf een enorm succes te maken.

"Wat ik heel gaaf vind is dat Anatol alles heel toepasbaar maakt, zo krijg je praktische tips voor de omgang met mensen, hoe je jezelf presenteert, en hoe je jouw doelen zo tastbaar maakt dat je ze kan bereiken."

Han Joling

Milieukundig adviseur

Han durft zijn dromen weer na te jagen en is regisseur van zijn leven geworden.

"Ik zat vast in mijn werk, het beviel wel maar er zat geen leven meer in, ik leefde het leven zoals het langs kwam. Nu maak ik zelf bewuste keuzes en ben ik mijn dromen weer actief aan het najagen."

Bianca van der Noort

HR-manager

Bianca heeft een super leuke tijd gehad, en zoveel prachtige bagage gekregen die ze de rest van haar leven meeneemt.

"Toen ik die eerste zondag naar huis ging had ik vleugels. Ik heb een onwijs leuke tijd gehad, ben ongelofelijk in beweging gekomen, heb super leuke mensen ontmoet. Voor mij heel erg waardevol."
 
 

Relinde Hultink

Lerares

Feel the fear and do it anyway, dat heeft een grote verbetering in haar leven gebracht.

"Ontspannen, makkelijk contact met mensen. Één van de beste dingen die ik ooit gedaan heb. Ik heb daar zo veel geleerd over mezelf, over andere mensen en hoe ik een beter contact kan krijgen."

Schelto Witsen-Elias

Medewerker groot internetbedrijf

Schelto doet tegenwoordig gewoon wat hij leuk vind en ziet geen problemen meer.

" Mijn angst is minder geworden om voor grote publieken op te treden en ik denk lichter na over het leven waardoor mijn leven leuker en makkelijk stuurbaar is.
Dat is fantastisch om mee te maken."

Martijn van Kesteren

Auteur en marketingadviseur

Martijn wilde zich graag verder ontwikkelen en nieuwe mensen leren kennen.

"Als ik mijn leven vergelijk voor en na de opleiding denk ik dat ik een stuk effectiever ben geworden, nog beter van mijn tijd gebruik maak, beter kan communiceren en ik ben meer zelf bewuster geworden, ik weet waar ik heen wil en hoe ik daar kan komen. "

Karleen Wijsman

Systeemontwikkelaar

Karleen wist niet precies wat ze wilde, met haar werk en haar leven.

" Deze opleiding heeft me echt geholpen om stappen te durven zetten. Door dingen toch te doen die je heel eng vind ga je op elk gebied van je leven groeien en durf je meer. Ook heb ik mijn voedingspatroon aangepast waardoor ik veel meer energie heb. Je krijgt heel veel inzichten, echt een verandering van hoe je in het leven staat, en dan zo concreet gebracht met oefening en verhalen dat je er zelf mee verder kan."
 

Meer ervaringen

image-asset.png

Carolien Velzeboer, Albert Heijn hoofdkantoor

”PowerTrail heeft me geleerd te leven in het NU, niet in het verleden en niet in de toekomst. Ik wil NU leven. Dit en meer leerde ik, samen met een groep mensen met één gemeenschappelijk doel: persoonlijke ontwikkeling. Heerlijk, het was elke keer 3 dagen vakantie!”

 
image-asset-1.png

Edwin van Gerwen, Rode Kruis

Een opleiding die ik iedereen aanraad, een uitstekende investering of eigenlijk meer: een blijvend ‘cadeau’ aan jezelf!” Een verrijkende ervaring en een leerzame periode. Een integraal én kloppend geheel van body, mind, spirit en skills. Vele nieuwe inzichten, zowel vanuit de theorie en de praktijk als door het delen met elkaar. Heldere ‘to the point’ inzichten waar je direct mee aan de slag kunt én die dus ook direct effect sorteren!

 
image-asset-2.png

Griet Claeyé, Marketing and Communication Specialist

“Communicatie, zelfontplooiing, zelfanalyse.... al jarenlang ben ik op zoek naar een manier om me hierin verder te ontwikkelen. New Life University heeft me tijdens PowerTrail de ogen geopend, zodat ik nu eindelijk gestart ben met een reis naar een (voor mij) nog waardevoller en mooier leven.
Ik heb zoveel geleerd... in zo weinig tijd! En vooral heb ik een bijzonder iemand leren kennen; mezelf. Dankjewel hiervoor!”

 
image-asset-3.png

Marijke Baden, ondernemer

“Ik heb al veel gedaan, maar de kennis in deze opleiding ontbrak nog. Door dit programma heb ik geleerd sneller veranderingen bij mezelf te bewerkstelligen, waardoor ik succesvoller ben en mijn doelen makkelijker bereik.”

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.