Body, mind, spirit & skills

Er zijn mensen die geloven dat je meer evenwicht, vrijheid en succes kunt bereiken door het aanleren van trucs. Neem van ons aan dat er geen enkele bevrediging te halen valt uit een trukendoos, domweg omdat het leven nu eenmaal geen truc is!

Een uitgebalanceerd leven kun je slechts ontwikkelen, bereiken en ervaren als je je met veel inzet richt op alle vier de pijlers: body, mind, spirit en skills. Het zijn immers de pijlers van je eigen bestaan.

De resultaten van je inspanningen zijn fenomenaal: je haalt je werkelijke ik naar boven; je overwint je angsten; je krijgt helderheid in wat je wilt en nodig hebt; je beheerst je denken; je verwerft kennis en sociale vaardigheden waarmee je jezelf en anderen grote diensten kunt bewijzen; je geeft je lichamelijke gezondheid een geweldige oppepper; je bent geïnspireerd en gemotiveerd om actie te ondernemen en vol te houden.

 

Lichaam

Body.png

Denken

Mind.png

Zorg goed voor je lichaam

Als je lichamelijke gezondheid niet in orde is, heeft dat vaak directe gevolgen voor je gehele welbevinden. Je voelt je onvrij en ongemakkelijk, je mist energie en komt gemakkelijk in een negatieve spiraal terecht. Gezondheid is een groot goed, je lichaam vraagt om goed onderhoud.

New Life University geeft je concrete raad over gezonde voeding, over drinken, goed ademhalen en lichaamsbeweging. Als je voldoende aandacht aan je lichaam schenkt krijg je er veel voor terug: meer energie, je voelt je beter, je denkt helderder, je bent minder vaak en snel ziek en komt (of blijft) bijna vanzelfsprekend op je ideale gewicht.

Denk gezond

Communicatie met anderen is van groot belang, maar dat lukt pas als je interne communicatie op orde is. Heb je goed contact met je gedachten? Jezelf goed begrijpen en je gedachten in de hand hebben geeft een enorme kracht en vrijheid. New Life University biedt je de mogelijkheid om de beelden en geluiden in je brein te sturen en - om in computertaal te spreken - te programmeren.

Goed contact met je gedachten brengt je veel: innerlijke rust, je komt dichter bij je kern, helderheid over jezelf, over anderen en zaken om je heen, meer rust en tijd voor andere zaken, een tevreden gevoel, kunnen genieten, in actie komen, durf te ontwikkelen, eerder je doelen bereiken en weer in je dromen geloven.

 

Spiritualiteit

Spirit.png

Spiritualiteit en je drive leiden uiteindelijk naar jezelf

Het ontwikkelen van je spiritualiteit en je intuïtie bieden je de mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen. Wat is je drive in het leven? Waar ligt je passie? Wat vind je leuk? Daar kun je uiteraard rationeel over nadenken, maar de kracht ligt veel meer bij goed luisteren. Luisteren naar je gevoel. Wat geeft je intuïtie je in?

In onze optiek kan passie, maar ook je intuïtie verborgen zitten. Verborgen, maar het vlammetje is niet gedoofd. New Life University stimuleert je spirituele ontwikkeling. Je komt te weten wat je leuk vindt en leert daar ook gehoor aan te geven. Je leert te geven, zelf te groeien en anderen te helpen groeien.

Het resultaat van deze spirituele ontwikkeling is complete vrijheid: je gaat voortaan uit van je eigen kracht, je wordt gelukkiger, je krijgt meer innerlijke rust en een overzichtelijker leven, anderen zijn graag in je buurt en je ontwikkelt je tot een natuurlijk leider.

Vaardigheden

Skills.png

Goed communiceren, een onmisbare vaardigheid

We praten, zeggen, schrijven, e-mailen, bellen, informeren. Maar dat is nog steeds geen garantie voor een goede communicatie. Daarvoor is op de eerste plaats echte belangstelling nodig, luisteren, vragen, verdiepen in de ander. In het dagelijks leven is dat nog een hele kunst.

New Life University besteedt veel aandacht aan krachtige sociale vaardigheden. Je leert hoe je aansluiting krijgt bij anderen en hoe je hen integer kunt beïnvloeden. Wat levert dat op? Je krijgt meer voor elkaar, je werkt beter samen, anderen doen graag dingen voor je en je kunt gemakkelijker je dromen verwezenlijken.