Mooi of lekker, van belang?

De laatste jaren heb ik onderzocht hoe vrouwen mannen verleiden. Het viel me op dat niet alle vrouwen, die goede verleidster waren, ook per sé mooi waren. Toen ik mannen ging vragen wat ze belangrijk vonden, vertelden ze me dat ze een lekkere vrouw aantrekkelijker vinden dan een mooie vrouw. Nu is de hamvraag: wat vinden ze aantrekkelijk?!

Hieronder een paar directe tips, die je vandaag al kunt gaan inzetten. Natuurlijk is er meer dan deze tips, toch zul je direct gaan merken dat het werkt.

Lichaamstaal - Woorden zijn belangrijk, maar niet het belangrijkste. Communiceren en dus ook verleiden doe je met je hele lichaam. Mannen zijn iets minder goed in het oppikken van non-verbale signalen... dus betekent dit dat je met je lijf en je stem iets moet overdrijven voor je gevoel.

Zelfverzekerdheid en zelfbewustheid triggert mannen. Sta met een rechte rug en je schouders een beetje naar achter. Doe alsof je borstkas (niet je borsten) door een elastiekje omhoog wordt getrokken. Je hoofd recht op je romp en ietsnaar beneden (kin richting borstkas). Vervolgens kijk je van onderuit je wenkbrauwen naar een man die je aantrekkelijk vindt. Let maar eens op wat er met hem gebeurt.

Stem - Laat je stem vibreren in je borstkas als je met een man praat. Dat vinden mannen een prettige en aantrekkelijke stem. Dus niet een neus-stem of keel-stem. Mannen ‘haten’ schelle piepstemmetjes. En heb vertrouwen, want je kunt je stem trainen, net zoals je spieren.

Succes!

Joelle Winzer.

Tijdens de opleiding komen we hier ook op terug. Meer informatie? Kom dan naar een van de gratis workshops!

Copyright (C) 2019 New Life University - Alle rechten voorbehouden.