Pers


New Life University organiseert workshops, trainingen en opleidingen. Persoonlijke ontwikkeling in brede zin. Echt, vernieuwend, warm en praktisch, dat is wat onze deelnemers van onze New Life Opleiding vinden.

 

 

Door: Rentsje Gruyter

Interview met Anatol in de rubriek: M'n Goeie Geld

Lees het artikel hier >>

logo_elsevier.png

Door: Marjolein Hurkmans

Je kunt nog zo beeldschoon zijn, als je niet over de zogenaamde X-factor beschikt, kun je het wel schudden. En je kunt een hele gewone man uit Alkmaar zijn met zoveel charisma dat werkelijk iedereen je aardig en leuk vindt. Zelfs de mensen die niet van je muziek houden. Vraag maar aan Marco Borsato. Als ie niet al met Leontine was, stonden de vrouwen in de rij om met hem te trouwen! Marco heeft charisma! Maar wat is dat nou precies? En kun je het kopen?

Lees het artikel hier >>

logo_telegraaf.jpg

Op 14 maart 2007 was Anatol samen met Henk Jan Smits te zien in het programma 'Heb ik genoeg?' op Nederland 2. Anatol traint KRO-presentatrice Karin de Groot om nog meer X-factor te krijgen. De X-factor zit niet in je genen, het is te leren.

Bekijk hier het programma >>

logo_kro.jpg

Door: Fee Naaijkens

 

Faalangst zit volgens trainer en coach Anatol Kuschpèta van New Life University in ons onderbewustzijn. Het goede nieuws is: met een beetje training ben je er zo weer vanaf.

'Emotie kun je sturen. 95% van ons gedrag is onbewust', vertelt Anatol Kuschpèta tegen de jonge hoogopgeleiden die voor een workshop solliciteren naar de VU zijn gekomen. 'We werken op de automatische piloot, laten ons leiden door vaste patronen en filteren de wereld op onze eigen subjectieve manier. Die filter kun je aanpassen.'

Zelfverzekerd het sollicitatiegesprek in en faalangst zit volgens trainer en coach Anatol Kuschpèta van New Life University in ons onderbewustzijn. Het goede nieuws is: met een beetje training ben je er zo weer vanaf. 'Emotie kun je sturen. 95% van ons gedrag is onbewust', vertelt Anatol Kuschpèta tegen de jonge hoogopgeleiden die voor een workshop solliciteren naar de VU zijn gekomen. 'We werken op de automatische piloot, laten ons leiden door vaste patronen en filteren de wereld op onze eigen subjectieve manier. Die filter kun je aanpassen.'

Lees het artikel hier >>

 

logo_intermediair.jpg
 
Copyright © 2015 New Life University - All rights reserved.