NLP & Communicatie Master Practitioner


New Life University organiseert NLP workshops, NLP trainingen en NLP opleidingen. NLP gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Echt, vernieuwend, warm en praktisch, dat is wat onze deelnemers van onze NLP & Communicatie practitioner en NLP Master opleiding vinden.

 

NLP & Communicatie Master Practitioner

Persoonlijke ontwikkeling in het kwadraat. Voor iedereen. Een logische stap na de NLP & Communicatie Practitioner opleiding. Mensen die verder willen gaan waar de NLP & Communicatie Practitioner basisopleiding stopt. Meester zijn in persoonlijke ontwikkeling en veel meer dan dat. Waarom moeilijk doen als het ook anders kan? Wil je het onderste uit de kan halen bij jezelf? Of wil je een topcoach of trainer worden? Makkelijk betere resultaten behalen in privé en werk? Neuro Linguïstisch Programmeren en nog veel meer. Volg de NLP & Communicatie Master Practitioner opleiding. Voor iedereen die het verschil wil maken. 


Betaal in één keer met vroegboekkorting

De kosten voor deze opleiding NLP & Communicatie Master bedragen €2.775 inclusief koffie, thee en lunch. 

Betaal voor 1 oktober 2014 en ontvang 15% korting ( €416,25 korting)

Betaal voor 15 oktober 2014 en ontvang 10% korting ( €277,50 korting)

Betaal voor 1 november 2014 en ontvang 5% korting ( €138,75 korting)

Korting geldt niet voor bedrijven, wel voor ZZP-ers.


Inhoud van de opleiding

Download hier de brochure >>

Blok 1: Taal en lichaamstaal
Je stem en je lijf zijn de belangrijkste aspecten waarmee je het verschil kunt maken. Over welke context je het ook hebt: coaching, zakelijke gesprekken, onderhandelingen, trainerschap. Wil je op één van deze onderdelen als een expert performen? Dan is controle en bewustzijn van je stem en lichaam van essentieel belang. Tevens is het een korte opfrisser van een aantal essentiële aspecten die je geleerd hebt in de NLP & Communicatie opleiding.  

Blok 2: Train & coach vaardigheden
Deze NLP & Communicatie Master opleiding is de opleiding om een goede coach of trainer te worden. Hoe kun je op verschillende manieren luisteren in een coachgesprek? Hoe houd je structuur in een coachgesprek? Maar ook leer je de grondbeginselen van het trainerschap. Hoe maak je impact? Hoe breng je je boodschap over? Hoe maak je de structuur voor een goede training?

Blok 3: Identiteit & missie
Doen wat je leuk vindt, je talenten inzetten en een ander helpen die die talenten niet heeft. Op het moment dat je hier ook nog je brood mee kunt verdienen, gaat werk er ineens anders uitzien. Essentieel is dus jezelf af te vragen: wat drijft jou? Waar liggen je talenten? En zet je die al op een juiste manier in? Ook leer je tijdens dit blok hoe je anderen kunt helpen met het vinden van hun missie en hoe zij hier hun talenten bij aan kunnen laten sluiten.

Blok 4: Master it!
Dit blok gaan we flink uit de comfort zone. De ultieme test of je werkelijk meester bent van de stof... Volgens ons is rijtjes en termen uit je hoofd kennen geen beheersing van de nieuwe kennis. Het werkelijk doen is wat jou een master gaat maken. We testen je op allerlei manieren om na te gaan of de nieuwe kennis in je DNA zit.  

 

Voor wie?

Iedereen die een NLP & Communicatie Practitioner of NLP Practitioner opleiding heeft gevolgd is welkom. Het maakt niet uit waar en bij wie je jouw opleiding hebt gevolgd. De Master is een logische volgende stap na de NLP Practitioner.

 

Wanneer en waar?

Blok 1 - 19, 20, 21 december 2014
Blok 2 - 23, 24, 25 januari 2015
Blok 3 - 6, 7, 8 februari 2015
Blok 4 - 20, 21, 22 februari 2015
 

Elke dag van 10.00 uur tot 17.00 uur in Utrecht (ontvangst: 09.30 uur).  

 

Trainer Anatol Kuschpeta

Anatol Kuschpeta  houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling en andere methoden en denkwijzen die je ondersteunen bij je persoonlijke groei. Hij weet mensen blijvend te boeien met zijn fascinerende uitleg over het menselijk potentieel. Eenvoud en kracht is zijn motto. Deze NLP & Communicatie Master opleiding wordt 10 dagen verzorgd door Anatol en 2 dagen (verspreid over de opleiding) door diverse bijzondere Mystery Guests.

 

Investering opleiding

De kosten voor deze opleiding NLP & Communicatie Master bedragen € 2.775,- inclusief koffie, thee en lunch. BTW vrijgesteld.

( €416,25 korting)

Betaal voor 1 oktober 2014 en ontvang 10% korting ( €277,50 korting)

Betaal voor 1 november 2014 en ontvang 5% korting ( €138,75 korting)

Korting geldt niet voor bedrijven, wel voor ZZP-ers.

Lees hier de Algemene Voorwaarden >> 

Copyright © 2014 New Life University - All rights reserved.