New Life Team


New Life University organiseert workshops,  trainingen en opleidingen. NLP gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Echt, vernieuwend, warm en praktisch, dat is wat onze deelnemers van onze New Life opleiding vinden.

 

Het New Life Team

Werken bij New Life University betekent werken vanuit vrijheid, want we volgen ons hart. Met een aanstekelijk enthousiasme weten we onze passie zichtbaar en voelbaar te maken. We zijn complementair aan elkaar, maar vinden de verbinding in het nastreven van onze gezamenlijke missie. Bij ons staan de volgende zaken hoog in het vaandel:

  • Jezelf zijn is de key, authentieke kracht zit in iedereen;
  • We zijn discreet, jouw verhaal is ons geheim;
  • We denken altijd in (nieuwe) oplossingen;
  • We zijn open en makkelijk in de omgang;
  • We zijn vernieuwend.
anatol_kuschpeta.jpg

ANATOL KUSCHPÈTA
Aangezien het niet mijn sterkste kant is om breedvoerig over mijzelf te praten heb ik iemand die mij goed kent gevraagd mij en mijn leven te schetsen.

“Zijn uitzonderlijke naam erfde hij van zijn vader, die afkomstig was uit Oekraïne. Vroeger wilde hij chirurg worden, maar zijn gevoel stuurde hem uiteindelijk het pad op van coaching en training. En dat vakgebied zit hem als een zorgvuldig gesneden maatpak. Zijn drive, geestdrift en sterke wil om dingen te bereiken werken aanstekelijk.

De jeugddroom om een eigen 'universiteit' van het leven te hebben, heeft hij waargemaakt. Lees verder >>

JOELLE WINZER
Joelle versterkt New Life University als coach. Joelle heeft een uiterst scherp observerend vermogen en een sterke intuïtie. Ze kan iemand razendsnel in zijn kracht zetten en praktisch maken wat nodig is om doelen te behalen. Het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden; zoals je intuïtie volgen, doelen bereiken, keuzes maken en overzicht creëren is Joelle haar kracht. Zowel in persoonlijk als zakelijk functioneren.

robin_stolman.jpg

ROBIN STOLMAN
Robin is onze multimedia man. Razendsnel, creatief en met een goed gevoel voor het grotere plaatje. Robin werkt voor New Life Productions en draagt zijn steentje bij voor verschillende multimedia producties op het gebied van: video editing, podcasts en websites.

genia_kuschpeta.jpg

GÈNIA KUSCHPÈTA
Gènia is Anatol's PA, Personal Assistant. Ze is razendsnel, accuraat en kan schakelen op alle niveaus. Ze spreekt Engels, Duits en Oekraïens. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als PA en directie-secretaresse op het hoogste niveau (leden Raden van Bestuur). Ze reist en heeft gereisd in alle werelddelen. Omgaan met verschillende mensen van verschillende culturen zit in haar bloed.


De New Life Innercircle

Het New Life Team omringt zich al sinds de oprichting van New Life University met gedreven en gepassioneerde professionals. Personen die naast een prettig mens ook een vlijmscherpe specialisatie hebben. We maken onze producten en diensten samen met deze mensen. De New Life Innercircle is een bijzonder stel mensen... daar hoor je niet zomaar bij.

AUKE ROTTIER (NEW LIFE INNERCIRCLE)

Auke Rottier (62) is één van de coaches in het New Life Team. Zijn internationale business achtergrond, alsmede zijn sterk ontwikkelde sociale intelligentie en sensitiviteit, bieden kwaliteiten die belangrijke bouwstenen zijn voor een goede 'personal coach' in zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Zijn basis is een positieve levensinstelling waarmee hij individuen en teams inspireert, hun zelfkennis verdiept en zelfvertrouwen vergroot. Dit alles op een zeer open en directe wijze. Een recente quote over hem: "hij is in staat om je een beter mens te doen voelen". Auke's sleutelwoord is 'balans', in welke omgeving dan ook.

auke_rottier.jpg

HANS GELAUFF (NEW LIFE INNERCIRCLE)

Hans Gelauff is één van de coaches van New Life University. Zijn zeer gevarieerde professionele achtergrond en ervaring gekoppeld aan zijn bewogen persoonlijke ontwikkeling maken hem een goede “personal coach”, zowel in de zakelijke markt als voor particulieren. Zijn overtuiging dat alle gebeurtenissen een reden hebben en dat alles zich uiteindelijk ten goede keert is de basis van zijn mensgerichte coaching. Hierbij ziet hij het als een uitdaging de ander te helpen steeds meer zichzelf te worden. Naarmate dit slaagt, komen mensen steeds dichter bij het benutten van hun talenten en dus dichter bij hun persoonlijke kracht.

hans_gelauff_150x200.jpg
 
Copyright © 2014 New Life University - All rights reserved.