Onze missie


 

Mensen helpen leren meer zichzelf te worden met meer vaardigheden.

New Life University is de plek waar je als individu geprikkeld wordt door onderwerpen over persoonlijke groei. Bij ons vind je inspiratie die je helpt om nog meer uit jezelf te halen. Helder, praktisch toepasbaar en altijd de nieuwste kennis in een aansprekend jasje. 

Wat is New Life University?

New Life University is een platform van mensen die uitblinken op een bepaald kennisgebied. Je leert van de besten. Een omgeving die bruist van enthousiaste en betrokken mensen die jou de kennis kunnen geven over onderwerpen die je aanspreken: van je passie (terug)vinden tot het bereiken van je doelen, van intuïtie tot spiritualiteit, van topcommunicatie tot carrière maken, van zelfvertrouwen tot public speaking, van milieubewustzijn tot maatschappelijke betrokkenheid. Je vindt bij ons altijd een mix tussen de pijlers: body, mind, spirit & skills. Want alleen een balans hiertussen zorgt voor lange termijn succes. Wat succes voor jou ook moge betekenen. 

Perfectie?

Hoe graag zou je niet perfect willen zijn? De wereld is gericht op geluk en perfectie, iedereen, geen mens uitgezonderd. Stel jezelf alleen de vraag wat perfectie voor je is... Elk mens is al perfect, alleen hebben we vaak dingen aangeleerd die soms niet handig zijn. Met als gevolg dat we soms ver verwijderd zijn van de balans in ons leven, van ons hart volgen en van onszelf.

Iedereen, inclusief jezelf, is perfect, alleen dénken we dat we niet perfect zijn. En juist dat zet ons aan tot de zoektocht naar ‘perfectie en geluk’. Het speurwerk maakt ons interessante, belangrijke en vooral ook leuke schepsels. Niet het bereiken van het einddoel is het leven, maar deze zoektocht, het pad dat je bewandelt. En daarmee raken wij de kern van wat New Life University voor je kan betekenen: je begeleiden naar die essentiële weg die je zo graag wilt gaan. De weg als je doel.

Wat doen we?

Je kunt bij ons terecht voor 1-daagse en meerdaagse leertrajecten. Zoek je 1 op 1 coaching of leer je liever in een groep? Door middel van workshops, trainingen, opleidingen, coaching en events bieden we je een vorm aan die bij je past. 

Hoe doen we dat?

Je leert razendsnel, want wij hebben het voorwerk voor je gedaan. Je vindt bij ons de nieuwste kennis die echt werkt. Concreet en gebundeld. Bovendien maken we gebruik van snelleertechnieken en een audio-visuele beleving, zodat je ook op onbewust niveau grote stappen voorwaarts maakt. 

Voor wie?

Voor wie? Voor mensen zoals jij en ik. Jong en oud. Van student tot ondernemer, van huisvrouw tot manager, van medewerker tot directielid. 

Bedrijfsleven

New Life University is ook actief in het bedrijfsleven. Vanuit dezelfde visie, maar dan in een zakelijke context. We organiseren voor bedrijven kleine en zeer grote events. One-stop-shop en op maat. We coachen de sprekers die op het podium gaan en schrijven en maken zelfs hun presentaties.

Daarnaast is Anatol Kuschpeta een veel gevraagd coach voor leden van Raden van Bestuur, directies en topmanagament.

 

 

Copyright © 2015 New Life University - All rights reserved.