Masterclass Public Speaking


Het is soms ongelofelijk hoe één spreker een publiek van honderden, soms wel duizenden personen kan bereiken... Terwijl een ander met dezelfde informatie nog geen twee personen 5 minuten kan boeien... Wat is het verschil dat het verschil maakt?

 

De Masterclass Public Speaking zal plaatsvinden in 2015: data volgen.

Wil je op de hoogte worden gehouden vul dan hieronder je gegevens in. 

Anatol Kuschpèta neemt je mee in zijn Masterclass Public Speaking en leert je de skills om in je kracht te komen om een groter publiek te bereiken. Een snelleerervaring voor verschillende niveau's publiek spreker.

 

Voor wie?

Na menig verzoek organiseren we deze Masterclass. Belangrijkste ingrediënt voor de Masterclass is de honger die je hebt om een groot publiek te bereiken. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor trainers en mensen die vaak voor groepen spreken. Je wilt graag uitgedaagd worden om op dit gebied het beste uit jezelf te halen.

 

Wat ga je leren?

In 3 dagen word je klaargestoomd om op hoger niveau je skills te ontwikkelen. Je wordt op verschillende locaties getraind, getriggerd op cognitief niveau en ook aangespoord om echt actie te ondernemen. We dagen je uit om je comfortzone en zelfvertrouwen te vergroten. Een actief programma dus. Tijdens de Masterclass worden filmopnames gemaakt, zodat je zelf je performance kunt bekijken en verbeteren.

 

- Overwin je angst voor Public Speaking

- De kracht van Storytelling

- Maak impactvolle Powerpoints of Keynotes

- Vergroot je charisma

- Technische tips

 

Waar en wanneer?

Data volgen. Wil je op de hoogte worden gehouden vul dan hierboven je gegevens in.

De Masterclass is op de Zonnebaan 45, 3542 EB in Utrecht, in een theater en in een hotel.

Copyright © 2014 New Life University - All rights reserved.