Start de Masterclass Public Speaking 

Het is soms ongelofelijk hoe één spreker een publiek van honderden, soms wel duizenden personen kan bereiken... Terwijl een ander met dezelfde informatie nog geen twee personen 5 minuten kan boeien... Wat is het verschil dat het verschil maakt? Anatol Kuschpèta neemt je mee in zijn Masterclass Public Speaking en leert je de skills om in je kracht te komen om een groter publiek te bereiken. Een snelleerervaring voor verschillende niveau's publiek spreker.


Voor wie?
Na menig verzoek organiseren we deze Masterclass. Belangrijkste ingrediënt voor de Masterclass is de honger die je hebt om een groot publiek te bereiken. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor trainers en mensen die vaak voor groepen spreken. Je wilt graag uitgedaagd worden om op dit gebied het beste uit jezelf te halen.
 

Masterclass
In 6 dagdelen verdeeld over 4 dagen word je klaargestoomd om op hoger niveau je skills te ontwikkelen. Je wordt op verschillende locaties getraind, getriggerd op cognitief niveau en ook aangespoord om echt actie te ondernemen. We dagen je uit om je comfortzone en zelfvertrouwen te vergroten. Een actief programma dus. Tijdens de Masterclass worden filmopnames gemaakt, zodat je zelf je performance kunt bekijken en verbeteren.

Hoe maak je de mooiste powerpoints, hoe zet je multimedia in, hoe ga je met microfoons om, licht, geluid en nog veel meer. En bovenal ... hoe vergroot je je charisma.


Praktische details


Wanneer?
Mail ons


Waar?
Zonnebaan 45, 3542 EB in Utrecht.

Wat kost het?

€ 1.250,- (BTW-vrij)

Schrijf je nu in (beperkt aantal plaatsen) en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring...

Copyright © 2014 New Life University - All rights reserved.