Masterclass Spreken in het Openbaar

Maak impact

Geef jij presentaties? Wanneer dit niet een dagelijks deel van je werk is dan is de kans groot dat je nog veel winst kan behalen met je presentatievaardigheden. Spreken in het openbaar is een van de belangrijkste vaardigheden als je verder wilt komen in je carrière of je product of dienst wilt verkopen. Toch blijken maar weinig mensen deze vaardigheid echt onder de knie te hebben.

Het is soms ongelooflijk hoe één spreker een publiek van honderden, soms wel duizenden personen kan bereiken... Terwijl een ander met dezelfde informatie nog geen twee personen 5 minuten kan boeien... Wat is het verschil dat het verschil maakt?

Anatol Kuschpeta, spreker sinds 1993

Anatol Kuschpeta, spreker sinds 1993

 

Rabobank Nederland gaf in 2015 een 10 aan Anatol Kuschpeta als trainer van hun directieleden.

Tijdens deze 3 daagse Masterclass Spreken in het Openbaar leer je in sneltreinvaart de essentiële onderdelen die je tot een meesterspreker maken: lichaamstaal, intonatie, presentatietechnieken, omgaan met stress, storytelling en nog veel meer. Anatol Kuschpèta neemt je mee in zijn Masterclass Spreken in het Openbaar en leert je de skills om in je kracht te komen om publiek te bereiken. Leer van zijn meer dan 20 jaar ervaring.

Voor wie?

Het belangrijkste ingrediënt voor de Masterclass is de honger die je hebt jezelf te verbeteren om een publiek te bereiken. Leer hoe je jezelf goed presenteert en indruk maakt. Binnen organisaties wordt het steeds belangrijker om goed te presteren als je voor een groep staat. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor trainers en mensen die vaak voor groepen spreken. Je wilt graag uitgedaagd worden om op dit gebied het beste uit jezelf te halen.

New Life University organiseert trainingen, workshops en master classes

New Life University organiseert trainingen, workshops en master classes

Wat ga je leren?

In 3 dagen word je klaargestoomd om op hoger niveau je skills te ontwikkelen. Je wordt op verschillende locaties getraind, getriggerd op cognitief niveau en ook aangespoord om echt actie te ondernemen. We dagen je uit om je comfortzone en zelfvertrouwen te vergroten. Een actief programma dus.  

- Overwin je angst voor spreken in het openbaar
- Multilevel communicatie
- De juiste kleding voor je publiek
- De drie belangrijkste vaardigheden van een spreker
- De kracht van Storytelling
- Maak Powerpoint of Keynote presentaties met impact
- Vergroot je charisma
- Stem-training
- Tips over technische hulpmiddelen

Wanneer

De eerstvolgende Masterclass Spreken in het openbaar zal gehouden worden op donderdag 10, vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2016.

Investering

De kosten voor deze Masterclass Spreken in het Openbaar bedragen EUR 1275,- inclusief koffie, thee en lunch. BTW vrijgesteld.

5-stars.jpg

Details

Dag 1 (10:00-17:00)
Dag 2 (10:00-17:00)
Dag 3 (10:00-17:00)

Essentials Openbaar Spreken
Toepassing & Implementatie
Next level communicatie
 


Drie locaties in en nabij Utrecht

 

Investering: €1275


Referenties

We hebben duizenden particulieren getraind en velen uit het bedrijfsleven.

We hebben duizenden particulieren getraind en velen uit het bedrijfsleven.