google92da5f4cab8cffc9.html

Masterclass Spreken in het Openbaar

Schrijf je nu in!

Het is soms ongelofelijk hoe één spreker een publiek van honderden, soms wel duizenden personen kan bereiken... Terwijl een ander met dezelfde informatie nog geen twee personen 5 minuten kan boeien... Wat is het verschil dat het verschil maakt?

Anatol Kuschpèta neemt je mee in zijn Masterclass Spreken in het Openbaar en leert je de skills om in je kracht te komen om een groter publiek te bereiken. Een snelleerervaring voor verschillende niveau's publiek spreker.

Voor wie?

Belangrijkste ingrediënt voor de Masterclass is de honger die je hebt om een groot publiek te bereiken. Daarnaast leer je hoe je jezelf goed presenteert en indruk maakt. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor trainers en mensen die vaak voor groepen spreken. Je wilt graag uitgedaagd worden om op dit gebied het beste uit jezelf te halen.

Wat ga je leren?

In 3 dagen word je klaargestoomd om op hoger niveau je skills te ontwikkelen. Je wordt op verschillende locaties getraind, getriggerd op cognitief niveau en ook aangespoord om echt actie te ondernemen. We dagen je uit om je comfortzone en zelfvertrouwen te vergroten. Een actief programma dus. Tijdens de Masterclass worden filmopnames gemaakt, zodat je zelf je performance kunt bekijken en verbeteren.

- Overwin je angst voor spreken in het openbaar

- De kracht van Storytelling

- Maak Powerpoint of Keynote presentaties met impact

- Vergroot je charisma

- Technische tips

Wat is je investering?

De kosten voor deze Masterclass Spreken in het Openbaar bedragen EUR 1275,- inclusief koffie, thee en lunch. BTW vrijgesteld.
Masterclass Spreken in het Openbaar

Geef jij presentaties? Wanneer dit niet een dagelijks deel van je werk is dan is de kans groot dat je nog veel winst kan behalen met je presentatievaardigheden. Sprken in het openbaar is een van de belangrijkste vaardigheden als je verder wilt komen in je carrière of je product of dienst wilt verkopen. Toch blijken maar weinig mensen deze vaardigheid echt onder de knie te hebben.

Tijdens deze 3 daagse Masterclass Spreken in het Openbaar leer je in sneltreinvaart de essentiële onderdelen die je tot een meesterspreker maken: lichaamstaal, intonatie, presentatietechnieken, omgaan met stress, storytelling en nog veel meer. Hier zet je een grote stap in jouw ontwikkeling als spreker.

Bekijk de video's om een indruk te krijgen van de Masterclass.Details

Dag 1 (10:00 uur tot 17:00 uur)
Dag 2 (10:00 uur tot 17:00 uur)
Dag 3 (10:00 uur tot 17:00 uur)

Essentials Openbaar Spreken
Toepassing & Implementatie
Next level communicatie
 

Utrecht, Hulskamp studio
Amsterdam, Theater
Utrecht, Hulskamp studio
 

Investering
€1275Referenties

Copyright � 2015 New Life University - Alle rechten voorbehouden.