google92da5f4cab8cffc9.html

Masterclass Public Speaking

Schrijf je nu in!

Het is soms ongelofelijk hoe één spreker een publiek van honderden, soms wel duizenden personen kan bereiken... Terwijl een ander met dezelfde informatie nog geen twee personen 5 minuten kan boeien... Wat is het verschil dat het verschil maakt?

Anatol Kuschpèta neemt je mee in zijn Masterclass Public Speaking en leert je de skills om in je kracht te komen om een groter publiek te bereiken. Een snelleerervaring voor verschillende niveau's publiek spreker.

Voor wie?

Belangrijkste ingrediënt voor de Masterclass is de honger die je hebt om een groot publiek te bereiken. Daarnaast leer je hoe je jezelf goed presenteert en indruk maakt. Deze opleiding is ook zeer geschikt voor trainers en mensen die vaak voor groepen spreken. Je wilt graag uitgedaagd worden om op dit gebied het beste uit jezelf te halen.

Wat ga je leren?

In 3 dagen word je klaargestoomd om op hoger niveau je skills te ontwikkelen. Je wordt op verschillende locaties getraind, getriggerd op cognitief niveau en ook aangespoord om echt actie te ondernemen. We dagen je uit om je comfortzone en zelfvertrouwen te vergroten. Een actief programma dus. Tijdens de Masterclass worden filmopnames gemaakt, zodat je zelf je performance kunt bekijken en verbeteren.

- Overwin je angst voor Public Speaking

- De kracht van Storytelling

- Maak impactvolle Powerpoints of Keynotes

- Vergroot je charisma

- Technische tips

Wat is je investering?

De kosten voor deze Master Class Public Speaking bedragen EUR 1275,- inclusief koffie, thee en lunch. Btw vrijgesteld.

Waar en wanneer?

26 september (10.00-17.00)
2 oktober (10.00-17.00)
3 oktober (10.00-17.00)

De Masterclass is op de Zonnebaan 45 Utrecht, in een theater en in een hotel rondom Utrecht.

TIP: kom naar de gratis workshop en ontvang een korting van EUR 300,- op de Master Class Public Speaking!

Copyright © 2015 New Life University - All rights reserved.