utrecht.jpg
utrecht.jpg

Waar vind je ons


New Life University organiseert workshops en opleidingen. NLP gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Echt, vernieuwend, warm en praktisch, dat is wat onze deelnemers van onze New Life Opleiding vinden.

SCROLL DOWN

Waar vind je ons


New Life University organiseert workshops en opleidingen. NLP gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Echt, vernieuwend, warm en praktisch, dat is wat onze deelnemers van onze New Life Opleiding vinden.

Logo zwart copy.png

Zonnebaan 45
3542 EB Utrecht
The Netherlands 

Email: info@newlifeuniversity.com

Telefoon: 0307504066

 

Contact met ons


Neem contact op met New Life University via dit formulier.

SCROLL DOWN

Contact met ons


Neem contact op met New Life University via dit formulier.

DSC_3872 (1).jpg

Vragen zijn er om beantwoord te worden

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, wij helpen je graag. Na ontvangst zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Het is ook mogelijk om direct een vraag te stellen via de chatfunctionaliteit die je rechtsonder aan je scherm vindt.  

Voor vragen over New Life Personal kun je ons natuurlijk ook bellen: Telefoon: 0307504066

 

Vragen en Antwoorden


Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over de New Life opleidingen van New Life University.  

SCROLL DOWN

Vragen en Antwoorden


Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over de New Life opleidingen van New Life University.  

Vragen en Antwoorden (FAQ)

Wat kost de New Life opleiding?

De New Life opleiding duurt 15 dagen (5x3 dagen) en kost € 2775,-.

Mag ik de opleiding een tweede keer volgen?

Als je dit van te voren aangeeft en we hebben genoeg plek, dan kun je de opleiding nogmaals volgen. We rekenen hiervoor alleen de kosten voor koffie/thee en lunches. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Moet ik de modules aaneengesloten volgen?

Je bepaalt zelf wanneer je een module wilt volgen. De 5 modules worden 3 keer per jaar gegeven. We raden het voor een versnelde persoonlijke ontwikkeling wel aan om de modules zo compact achter elkaar mogelijk te volgen.

Is er mogelijkheid om te overnachten?

Ja, je kunt blijven overnachten. De kosten hiervoor zijn niet bij de prijs inbegrepen, dus je kunt dit op eigen kosten regelen. Wij hebben vaak wel onderhandeld met de locatie over een zo scherp mogelijk tarief.

Welke onderwerpen kan ik allemaal verwachten tijdens de opleiding?

Vele! Dit zijn onze modules: Best of NLP, Self Mastery, Present Yourself, Influencing with Integrity and Energy&Health. Wij geloven dat je een balans in je leven kunt vinden als je een evenwicht hebt in je Body, Mind, Spirit en Skills. 

Krijg ik een werk- of leerboek?

Nee, wij geloven dat je leert terwijl je niet doorhebt dat je leert. Wel kunnen we je een goed boek aanraden: NLP voor Dummies. 

Er zijn zoveel NLP aanbieders waarom zou ik voor jullie kiezen?

Er zijn in Nederland honderden plekken waar je NLP kunt leren. Er zijn vele goede instituten. Wij zeggen altijd: "Zorg dat je eerst de trainer ontmoet en als deze 'goed voelt' overweeg dan je in te schrijven". Dit is precies de reden waarom we kosteloze New Life workshops geven ter promotie van onze opleiding.

Wij zijn veel meer dan NLP.  Er zijn niet veel instituten die een mix tussen body, mind, spirit en skills hebben. Onze modules zijn vernieuwend en je kan zelf kiezen wanneer je ze volgt. Ook horen wij van onze klanten terug dat de trainingen erg mooi en up-to-date zijn. Voor de liefhebbers: wij werken al jaren met High Definition films om de trainingen kracht bij te zetten.                                                  

Verander je van karakter/omgang met mensen, zodanig dat mensen het vervelend vinden?

Nee, je verandert niet van karakter. De kennis en kunde die we je aanreiken, zijn zeer krachtig. We geven dan ook altijd als tip mee om te doseren. Wanneer je meer van je potentieel leert kennen en leert te gebruiken, kun je zeer enthousiast worden. Doseer dus naar je omgeving en laat ze wennen aan jouw nieuwe vaardigheden en inzichten.

Bij wie kan ik tijdens de opleiding met mijn vragen en of opmerkingen terecht     

Je kunt tijdens de opleiding al je vragen stellen aan Anatol, de trainer. Ook zijn er goed geschoolde assistenten bij de opleidingsdagen aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden. Als je de opleiding gaat volgen, ontvang je een inlogcode van een forum dat alleen voor jou en je mede-studenten te benaderen is. Op dit forum kun je elkaar vragen stellen en antwoorden geven. Mocht je een klacht hebben? Lees dan hier meer over onze klachtenprocedure.

Hoe wordt er les gegeven?

Anatol legt een stuk theorie uit, geeft een demonstratie in de praktijk en vervolgens kun je, als je dit wilt, met medestudenten oefenen. Het allerbelangrijkste is een veilige en vertrouwde leeromgeving, en die hebben wij voor je.                          

Is de opleiding aftrekbaar van de belasting als particulier?

Vraag dit aan een boekhouder of aan de Belastingdienst. We weten uit ervaring dat vele deelnemers de kosten hebben kunnen opgeven als studiekosten, zodat de fiscus meebetaalt.

In de veel gevallen zijn de kosten van een NLP training fiscaal aftrekbaar als studiekosten. De belastingdienst hanteert een drempel van € 500,-. De kosten boven deze € 500,- zijn tot een maximum van € 15.000,- aftrekbaar. Lees meer over de fiscale voordelen op de website van de Belastingdienst

Wat houdt de Spaar-je-opleiding-bij-elkaar regeling in?

Dit is een betalingsregeling waarbij je in termijnen kunt betalen: schrijf je nu in en betaal in termijnen tot aan het einde van je opleiding. We gaan standaard uit van maximaal 5 termijnen. Eventuele kortingen komen te vervallen. Administratiekosten zijn € 95,-. Neem contact met ons op om dit te bespreken (info@newlifeuniversity.com of bel: 030 750 40 66. Deze regeling geldt alleen voor particulieren.

Wat is de groepsgrootte?

Persoonlijke aandacht is een vereiste bij onze opleidingen. Op elke tien deelnemers is er daarom een extra - door Anatol Kuschpeta opgeleide - coach aanwezig. De groepsgrootte van de opleiding ligt tussen de 20 en 50 personen. Uit ervaring blijkt dat een dergelijke groep zeer prettig werkt. Een voordeel is dat je verschillende zichtpunten hebt, waardoor er juist extra diepgang ontstaat. Bovendien kun met veel verschillende mensen oefenen waardoor je nog sterker wordt in het afstemmen van je communicatie.

 

Algemene Voorwaarden


SCROLL DOWN

Algemene Voorwaarden


Copyright © 2014 New Life University - All rights reserved.